Celebrity

Lippen Ryan Reynolds smaken volgens Morena Baccarin naar pizza en condooms

Geen prettige filmkus dus!

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jeffrey Kouters om 15:35 in Celebrity
Net als bij de eerste film mocht actrice Morena Baccarin (Deadpool, Spy) ook voor Deadpool 2 weer wat innige zoenscènes opnemen met hoofdrolspeler Ryan Reynolds. Een droom voor velen, maar Baccarins ervaring blijkt alles behalve prettig te zijn, zo vertelt ze in een recent interview met PopSugar.

"Hij ruikt de hele film naar rubber", vertelt Baccarin tijdens het interview. Baccarin speelt in de twee films Vanessa, de vriendin van mutant Wade Wilson alias Deadpool. "Hij zweet constant in dat latex pak. Hem kussen is als zoenen met een combinatie van pizza en condooms, als dat ergens op slaat", grapt de 38-jarige actrice.

De van oorsprong Braziliaanse actrice vertelt dat de lippen van haar tegenspeler Reynolds niet bepaald aantrekkelijk zijn onder de dikke laag make-up die hij opheeft om zijn zwaar verminkte personage Wade Wilson tot leven te brengen. Desondanks zegt dat veel over hun liefde, volgens Baccarin. "Het gaat niet om het uiterlijk", concludeert ze.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Master Of Films

Avatar

Wat mij opvalt is dat de meeste mensen klagen over de marketing campagne van DP2 tov DP1. En toch zijn er wel bijzondere filmpjes van DP2 aanwezig op YouTube aanwezig. Gek genoeg worden ze hier niet geplaatst....voel je vrij om mij te corrigeren op dat laatste stukje.

Akke Moeka Hara

Avatar

Reynolds lijkt ook een beetje op de vlees geworden Fido Dido.
Hij ziet er goed uit maar het is geen knappe man vind ik.

Darthmar

Avatar

Hoe weet ze hoe condooms smaken?

Moviemagic

Avatar

Darthmar "Hoe weet ze hoe condooms smaken?"


Er zijn genoeg vrouwen die een condoom over je karel kunnen pijpen i.p.v. hem handmatig om te doen.

nieuwslaatste nieuws

meest populair