Algemeen

Andy Serkis in 'The Batman'?

De acteur hoopt in ieder geval van wel, en ook de regisseur ziet het wel zitten!

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Wouter Drummen om 13:57 in Algemeen
Het is nog steeds niet zeker of Ben Affleck terugkeert als Batman in Matt Reeves The Batman. Toch heeft een bekend acteur al laten weten maar wat graag mee te doen aan de film, namelijk niemand minder dan Andy Serkis, voornamelijk bekend om zijn motion-caption acteerwerk als Gollum in The Lord of the Rings, Caesar in de laatste Planet of the Apes trilogie of ook nog eens als Supreme Leader Snoke in Star Wars: The Force Awakens en The Last Jedi.

Zonder al te veel weg te geven lijkt het er op dat Serkis heel wat van zijn bekende rollen heeft afgerond. Serkis heeft nu dan ook wat meer tijd ter beschikking en hij zou het geweldig vinden om opnieuw samen te werken met Matt Reeves. Dat blijkt uit zijn laatste interview, toen hem werd gevraagd of hij nu zin zou hebben om bij DC aan de slag te gaan: ''Zeker, daar zou ik geen moment over twijfelen! Als Matt Reeves aan een project verbonden is doe ik maar wat graag mee! Hij is een geweldige regisseur. Dus het maakt niet veel uit wat hij regisseert, als ik de kans heb om opnieuw in een van zijn films te spelen ben ik van de partij. We kunnen het heel goed met elkaar vinden, we zijn dan ook hechte vrienden geworden, dus ik hoop zeker dat hij aan mij denkt als hij nog iemand nodig heeft!'' grapte de acteur.

Reeves reageerde korte tijd later op Twitter en in zijn reactie liet hij zich ook zeer positief uit over Andy Serkis, dus wie weet zal Serkis binnenkort ook de overstap maken van Marvel naar DC, al is het natuurlijk wel nog de vraag wanneer The Batman nu precies verschijnt. Zolang we nog geen bevestiging hebben of Ben Affleck opnieuw Batman speelt of iemand anders de rol op zich neemt blijft het wachten op meer nieuws.

11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Robbepost

Avatar

Een motion capture caped crusader!!!

chefry1983

Avatar

Ik zie hem wel als mad hatter

GreenHornet

Avatar

The Pinguin motion capture

Goku32

Avatar

Dit is vet dan hebben ze teminsten een vette villian in huis. En ik geef chefry1983 gelijk hem als de mad hatter zou vet zijn.

chefry1983

Avatar

Doe een badguy die we nog niet gezien hebben. Aub geen joker! Die hebben we al genoeg gehad

Goku32

Avatar

Ook daar geef ik je gelijk in chefry1983, inderdaad een villian die we nog niet hebben gezien inderdaad. Inplaats van de Joker want dat kennen we nu wel inderdaad

Ereptile

Avatar

Mo-Cap Clayface?

Mav Damian

Avatar

@Ereptile
Daar was ik ook aan het denken of Man-Bat.
Serkis is een goede acteur en had ook ergens stiekem gehoopt dat hij in Matt Reeves Batman film gaat spelen en hopelijk wordt het ook zo zou tof zijn.

ThomasOMalley

Avatar

Ik sluit me aan bij GreenHornet, ik zie graag een goede Penguin.

Hancock

Avatar

Idem dito . Zie hem idd liever als the penguin

nieuwslaatste nieuws

meest populair