Algemeen

Eerste officiële foto titelheld 'Shazam!'

Volgend jaar in de bioscoop.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 09:43 in Algemeen
Warner Bros. Pictures en acteur Zachary Levi hebben een eerste officiële foto onthuld van de titel held Captain Marvel / Shazam in de volgend jaar te verschijnen DC-superheldenfilm Shazam! Levi plaatste een foto van zichzelf met een grote promotionele poster, genomen tijdens de Las Vegas Licencing Show.

Op de foto zien we de 'The Big Red Cheese' een drankje drinken en hiermee wordt duidelijk dat de film van David F. Sandberg een duidelijk minder serieuze toon aanneemt dan de eerdere films in het DC Exentended Universe - zoals Justice League (2017) en Suicide Squad (2016).


In de superheldenfilm zien we hoe Shazam! tot leven komt als het veertienjarige jongetje Billy Batson (Asher Angel) SHAZAM! roept. De slechterik is Doctor Sivana is in handen van Mark Strong. De naam "Shazam" staat voor de "onsterfelijke oudsten" Solomon, Hercules, Atlas, Zeus, Achilles en Mercury. Shazam! staat gepland voor april 2019.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Xenolicker

Avatar

Hopelijk wordt het niet alleen lolbroekerij maar een goeie mix van humor en actie, zoals de Thor-films.

Master Of Films

Avatar

Kijk hem nou, Zachary Levi, onze "sociale" held.

rainking

Avatar

Blijf het bijzonder vinden dat er op het moment 2 Captain Marvel films in productie zijn. Dit kan best nog wel een leuke film worden. Ben alleen benieuwd of Captain Marvel een apart karakter is of gewoon Billy Batson in het lichaam van Captain Marvel is.

nieuwslaatste nieuws

meest populair