Gal Gadot krijgt nieuw pakje in 'Wonder Woman 2'

Gal Gadot krijgt nieuw pakje in 'Wonder Woman 2'

Ze neemt het op tegen Cheetah.

De opnames voor Wonder Woman 2 moeten snel gaat starten en Gal Gadot keert dan voor een derde keer terug in de rol van de titelheldin. Ze was namelijk ook in Batman v Superman: Dawn of Justice (2016), Wonder Woman (2017) en Justice League (2017) te zien als de prinses van Themyscira.

Tijdens de Licencing Expo in Las Vegas is er concept-art onthuld uit de film van Patty Jenkins die superheldenfilm weer regisseert. Ene Daniel Eliesen was aanwezig en zag onder meer dat Wonder Woman een nieuw pakje krijgt. Via Twitter het onderstaande (ondertussen verwijderde) bericht:


"Het beeld van Cheetah was letterlijk een teaser van hoe ze willen dat het personage eruit komt te zien. Het is moeilijk te omschrijven maar het is waarschijnlijk zo ongeveer als je je zou inbeelden. Voor Wonder Woman wordt het een gevechtsuitrusting, best wel cool."

In Wonder Woman 2 neemt de heldin het dus op tegen Cheetah, de rol van Kristen Wiig, en de film zal zich afspelen in de jaren 80 van de vorige eeuw. Wonder Woman 2 staat gepland voor 31 oktober 2019.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair