Algemeen

Gal Gadot krijgt nieuw pakje in 'Wonder Woman 2'

Ze neemt het op tegen Cheetah.

door Bram de Groot om 06:00 in Algemeen
De opnames voor Wonder Woman 2 moeten snel gaat starten en Gal Gadot keert dan voor een derde keer terug in de rol van de titelheldin. Ze was namelijk ook in Batman v Superman: Dawn of Justice (2016), Wonder Woman (2017) en Justice League (2017) te zien als de prinses van Themyscira.

Tijdens de Licencing Expo in Las Vegas is er concept-art onthuld uit de film van Patty Jenkins die superheldenfilm weer regisseert. Ene Daniel Eliesen was aanwezig en zag onder meer dat Wonder Woman een nieuw pakje krijgt. Via Twitter het onderstaande (ondertussen verwijderde) bericht:


"Het beeld van Cheetah was letterlijk een teaser van hoe ze willen dat het personage eruit komt te zien. Het is moeilijk te omschrijven maar het is waarschijnlijk zo ongeveer als je je zou inbeelden. Voor Wonder Woman wordt het een gevechtsuitrusting, best wel cool."

In Wonder Woman 2 neemt de heldin het dus op tegen Cheetah, de rol van Kristen Wiig, en de film zal zich afspelen in de jaren 80 van de vorige eeuw. Wonder Woman 2 staat gepland voor 31 oktober 2019.6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Robbepost

Avatar

Zou het nieuwe pakje van nanotechnologie zijn?
Dat ze altijd naakt is en als ze gaat matten het pakje aan komt gevlogen.

Chris23

Avatar

heeft zijn post delete

Xenolicker

Avatar

Da's gewoon gemeen om zo'n bericht te plaatsen en er dan geen foto van de nieuwe outfit bij te zetten. Ik maakte me al ernstig zorgen over de invulling van Cheetah door Kristen Wiig, en nu komt dit er ook nog bij. Dit kan goed uitpakken, maar ook heel slecht... de spanning is nu ondraaglijk...

SunChaser

Avatar

Nu die viezerik van een Brett Ratner weg is krijgen we vast minder assshots van Galdot

Daanminator

Avatar

Ze komt dus voor een 4de keer terug, geen 3de keer

Xenolicker

Avatar

Daanminator, ze is 3 keer terug gekomen; de eerste kwam ze voor de eerste keer, dus niet terug. Of ook wel: ze is 4 keer gekomen, waarvan 3 keer terug.

NieuwsFilm

meest populair