Algemeen

Posters 'X-Men: Dark Phoenix', 'Men in Black 4' en 'Jumanji: The Next Chapter'!

Drie grote films uit 2019.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 07:56 in Algemeen
Vanaf de Licensing Expo in Las Vegas krijgen we een eerste blik op posters voor drie aanstaande films die in 2019 moeten verschijnen. Zo zien we een opmerkelijke poster voor X-Men: Dark Phoenix en affiches voor de eerste rebootfilm in de Men in Black-franchise en de tweede rebootfilm in de Jumanji-reeks.

Als eerste de meest opmerkelijke poster. De teaser-/titelposter voor de zevende X-Men sagafilm X-Men: Dark Phoenix toont namelijk geen "X-Men" in de titel en lijkt erop dat de film enkele Dark Phoenix gaat heten. Dit zou een afwijkende keuze zijn voor de film van regisseur Simon Kinberg, waarin veel acteurs uit de drie meest recente X-Men films terugkeren. Vanaf 7 februari 2019 in de bioscoop.


En dan de poster voor het vervolg op de reboot Jumanji: Welcome to the Jungle. Er wordt gebruik gemaakt van beelden uit de voorganger en de vermelde titel Jumanji: The Next Chapter lijkt nog conceptmatig. In december 2019 in de bioscoop.


En de laatste is voor de vierde film in de Men in Black-franchise van regisseur F. Gary Gray (Fast & Furious 8, Straight Outta Compton) en met Thor: Ragnarok-acteurs Chris Hemsworth en Tessa Thompson als Agent M en Agent H. Men in Black 4 staat gepland voor 14 juni 2019.5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Novarellum

Avatar

Wat een lelijke posters

Rutherford

Avatar

Die van Dark Phoenix is wel heel erg simpel.

Master Of Films

Avatar

Het zijn dan ook aankondingposters hé en niet eens bedoeld voor het publiek. :P Als er geen belletje gaat rinkelen bij de woorden Licensing Expo!

Goku32

Avatar

Poeh wat een gare posters allemaal. Ook al zijn het aankondiging poster ze zien er gaar uit

BlackPowerWolf

Avatar

Dark phoenix zo ja, betaal mij voortaan als posterontwerper. Alles waar dark in zit, maak ik een zwarte poster van.

nieuwslaatste nieuws

meest populair