Posters 'X-Men: Dark Phoenix', 'Men in Black 4' en 'Jumanji: The Next Chapter'!

Drie grote films uit 2019.

Vanaf de Licensing Expo in Las Vegas krijgen we een eerste blik op posters voor drie aanstaande films die in 2019 moeten verschijnen. Zo zien we een opmerkelijke poster voor X-Men: Dark Phoenix en affiches voor de eerste rebootfilm in de Men in Black-franchise en de tweede rebootfilm in de Jumanji-reeks.

Als eerste de meest opmerkelijke poster. De teaser-/titelposter voor de zevende X-Men sagafilm X-Men: Dark Phoenix toont namelijk geen "X-Men" in de titel en lijkt erop dat de film enkele Dark Phoenix gaat heten. Dit zou een afwijkende keuze zijn voor de film van regisseur Simon Kinberg, waarin veel acteurs uit de drie meest recente X-Men films terugkeren. Vanaf 7 februari 2019 in de bioscoop.


En dan de poster voor het vervolg op de reboot Jumanji: Welcome to the Jungle. Er wordt gebruik gemaakt van beelden uit de voorganger en de vermelde titel Jumanji: The Next Chapter lijkt nog conceptmatig. In december 2019 in de bioscoop.

Bekijk de afbeelding
En de laatste is voor de vierde film in de Men in Black-franchise van regisseur F. Gary Gray (Fast & Furious 8, Straight Outta Compton) en met Thor: Ragnarok-acteurs Chris Hemsworth en Tessa Thompson als Agent M en Agent H. Men in Black 4 staat gepland voor 14 juni 2019.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair