Nieuwe brute 16+ "Overkill" trailer voor sci-fi wraakfilm 'Upgrade'

Nieuwe brute 16+ "Overkill" trailer voor sci-fi wraakfilm 'Upgrade'

En een trailer voor alle leeftijden; voor elk wat wils!

Je kunt nu hieronder maar liefst twee nieuwe, brute trailers zien voor de sci-fi wraakfilm Upgrade, een 16+ trailer (de Red Band trailer) en een trailer voor alle leeftijden (de Green Band trailer). Het feit dat de trailers een eigen titel hebben meegekregen, "Overkill", geeft al aan wat je in de trailer(s) kunt verwachten.

Want dat Leigh Whannell, de bedenker van de concepten achter de Saw en Insidious filmreeksen en schrijver van de scripts voor de eerste film uit elke reeks, zich nu op het terrein van sciencefiction begeeft, betekent niet dat hij zijn horror-wortels volledig achter zich laat.



Upgrade kreeg op het SXSW festival de Midnight Audience Award en heeft veel positieve reacties en recensies op festivals vergaard. Naast Logan Marshall-Green (die we kennen van Spider-Man Homecoming, Snowden) in de hoofdrol speelt ook Betty Gabriel (die we kennen van Get Out) een rol.

Logan Marshall-Green speelt Grey Trace, die tijdens een roofoverval verlamd raakt terwijl zijn vrouw wordt vermoord. Maar met behulp van een miljardair die hem een experimentele technologische 'upgrade' van zijn lichaam geeft, kan Grey Trace wraak nemen op de overvallers.



NieuwsFilm

meest populair