Video

Grote sterrencast in trailer western 'The Sisters Brothers'

Inclusief Joaquin Phoenix, Jake Gyllenhaal, Riz Ahmed, John C. Reilly en Rutger Hauer.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Kaj van Zoelen om 11:44 in Video
Gisteren hadden we een trailer voor de westernkomedie Damsel, vandaag verschijnt er weer een trailer voor een western met komische insteek: The Sisters Brothers, waarvan je de eerste trailer hieronder kunt bekijken.

The Sisters Brothers, gebaseerd op het gelijknamige, veelgeprezen boek van Patrick Dewitt uit 2011, volgt twee broers: Eli en Charlie Sisters. Zij verdienen hun geld met het doden van mensen voor geld. Ze worden in Californië ingehuurd om in Oregon in 1851 de goudzoeker Hermann Kermit Warm  op te sporen en te doden, omdat die hun baas heeft beroofd. De broers hebben gemengde gevoelens over de opdracht om de vindingrijke en sympathieke Warm te vermoorden. Dat wil zeggen, Charlie heeft er geen probleem mee, maar Eli wel. Als ze Warm vinden, blijkt de situatie ingewikkelder te zijn dan ze dachten.

Joaquin Phoenix is Charlie Sister, John C. Reilly is zijn broer Eli Sister. Rutger Hauer is hun baas, de mysterieuze Commodore. Riz Ahmed speelt Hermann Kermit Warm. Jake Gyllenhaal speelt zijn zakenpartner Morris. komt nog even voorbij als de moeder van de broers.

[url=https://www.filmtotaal.nl/film/31035]The Sisters Brothers
wordt geregisseerd door de Franse regisseur Jacques Audiard, die daarmee zijn eerste Engelstalige film maakt. Eerder werd hij internationaal bekend dankzij de gevangenisfilm Un prophète en in 2015 won hij op Cannes de Gouden Palm voor Dheepan.4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Sand

Avatar

ziet er leuk uit!
best grappig hoeveel verschillende hoeden Joaquin op heeft in deze trailer :)

John Wayne

Avatar

Ik heb het boek een aantal jaar geleden gelezen en dat was vrij aardig, maar had naar mijn gevoel minder actie dan ik nu in de trailer gezien heb. De humor lijkt me wel intact gebleven.

Frietgezicht

Avatar

Mwah, ik vind vooral de grote namen opvallend anders is dat een trailer die ik 5 seconden later alweer vergeten ben. Maar types als Phoenix doen niet zomaar aan elk project mee.

Master Of Films

Avatar

Oh, dit is geen Star Wars of Marvel film. Nou dan kijk ik niet.

nieuwslaatste nieuws

meest populair