'Dead Snow'-regisseur maakt thriller 'Intruders' met Blumhouse

'Dead Snow'-regisseur maakt thriller 'Intruders' met Blumhouse

Een moeder ontsnapt aan het ene kwaad om in de handen te vallen van een ander kwaad.

Blumhouse Productions is gesprekken aan het voeren met regisseur Tommy Wirkola om Intruders te financieren, dat meldt Deadline. De thriller is het volgende project van de Noorse man die voorheen opvallende titels verzorgde zoals Dead Snow, het vervolg daarop genaamd Dead Snow 2: Red vs. Dead en Hansel & Gretel: Witch Hunters. Wirkola is ook verantwoordelijk voor het schrijfwerk.

Het plot volgt een moeder die aan haar gewelddadige man ontsnapt en samen met haar dochter in een verafgelegen huis schuilt. Het is daarentegen nog maar het begin van een nieuwe nachtmerrie, want hun schuilplaats wordt belaagd door inbrekers. Zij zijn op zoek naar goud dat vermoedelijk ergens in het huis ligt.

Volgens Deadline moet de productie van Intruders ergens deze zomer van start gaan. De onderneming wordt overigens geproduceerd door Gary Sanchez Productions (The Other Guys). Blumhouse is de laatste tijd levendig bezig op het gebied van succesvolle horrors waar een klein prijskaartje aan hangt. Zo hebben Get Out, Happy Death Day en het laatst verschenen Truth or Dare hun budget dik terugverdiend.

De laatste film die Wirkola gemaakt heeft is What Happend to Monday. De sciencefictionfilm met Noomi Rapace is overgenomen door Netflix en is online te zien. Daarnaast kreeg de film een beperkte release in verscheidene bioscopen, in totaal bracht het iets minder dan $ 20 miljoen op. Wirkola bezit nog steeds plannen om een vervolg te maken op zowel Dead Snow als op Hansel & Gretel: Witch Hunters.



NieuwsFilm

meest populair