De meest irritante personages in films!!

De meest irritante personages in films!!

Wat staat Wendy Torrance laag?

Verleden week plaatsten we een POLL met een flinke lijst (mogelijk) irritante / gehate filmpersonages. Er werd flink gestemd en hieronder kun je nagaan welke personages het meest irritant zijn!

1. Jar Jar Binks (Star Wars: The Phantom Menace)

Met maar liefst 24 procent van de zo'n 1.600 stemmen is het personage Jar Jar Binks verdiend het meest irritante personage in films. En dit is algemeen bekend. Oorspronkelijk zou zijn rol in de opvolgers een stuk een groter worden, maar na de vele kritiek werd dit plan ingetrokken.


2. Bella Swan (Twilight Saga)

Kristen Stewart heeft veel te danken aan de rol, maar alles en iedereen die geen fan is van de Twilight-reeks vindt Bella waarschijnlijk verschrikkeling. Zonder weinig emotie zien we Stewart als Bella Swan, de tiener die zwijmelt bij de gedachte een relatie te hebben met de vampier Edward Cullen.


3. Dolores Umbridge (Harry Potter)

Dit is het personage (in het Nederlands Dorothea Omber) van Imelda Staunton in meerdere Potter-films. De machtswellustige lerares zou volgens velen perfect zijn gespeeld door Staunton, maar dat maakt het personage klaarblijkelijk niet minder irritant.


4. Anakin Skywalker (Star Wars: Attack of the Clones)

Hoe duister Darth Vader ook is in de originele Star Wars-trilogie, Anakin Skywalker is in Episode II slechts een schim van wat hij zal worden. Hayden Christensen vervulde het personage veel te zwak en dat was slechts één van de vele kritiekpunten op de prequels.


5. Peeta (The Hunger Games)

Peeta Mellark van Josh Hutcherson is een toch wel erg mager figuur in de vierdelige Hunger Games-filmreeks. 'The Boy with the Bread' laat het namelijk redelijk vaak afweten en de vertolking van Hutcherson had een stuk overtuigender gekund. Maar dat is wel bij meer personages in de reeks zo.


6. Mutt Williams (Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull))

Shia LaBeoufs Mutt Williams had de nieuwe Indiana Jones moeten worden, maar na de enorme kritiek op het vierde deel Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull is ondertussen duidelijk dat de vervreemde LaBeouf niet terugkeert voor het vijfde deel. Deze verschijnt in 2020. No No No No No No...


7. Skids en Mudflap (Transformers: Revenge of the Fallen)

Eigenlijk zijn er maar weinig echt gave Transformers uit Michael Bay's filmreeks op te noemen. Oké, Bumblebee is redelijk cool. Hij praat tenminste niet. Iets dat de tweeling Skids en Mudflap wel doen. Het is alles wat de G1-fans niet zouden willen zien. Maar ach, dat geldt voor 90 procent van wat er gebeurt in de films.


8. Wendy Torrance (The Shining)

Dit personage uit Stanley Kubricks klassieker uit 1980 staat redelijk laag. Shelley Duvalls Wendy Torrance wordt namelijk gezien als één van de meest irritante personages ooit. Irritanter dan Jar Jar of Bella? Eigenlijk wel...


Bonus! Lex Luthor (Batman v Superman: Dawn of Justice)

Dit personage was niet opgenomen in de POLL en was een behoorlijk misser. De slechterik uit de flop van Zack Snyder was misschien wel het zwakste onderdeel uit de film. Zeker zijn stem wekt een behoorlijke irritatie. Of was jij wel blij met de vertolking van Jesse Eisenberg?



NieuwsFilm

meest populair