Nieuw kind op komst voor 'Deadpool 2'-acteur Josh Brolin

Nieuw kind op komst voor 'Deadpool 2'-acteur Josh Brolin

Zijn eerste met zijn huidige vrouw.

Josh Brolin, die momenteel in de bioscoop te zien is met Deadpool 2, heeft aangekondigd dat zijn familie er een lid bij krijgt. Gisteren maakte hij middels een foto van zijn vrouw - Kathryn Boyd - op Instagram bekend dat ze zwanger is van hun eerste kind. Daarbij schreef hij o.a.: "Er is een nieuwe sheriff in de stad en ze is niet groter dan een zoete aardappel. Zet je schrap." Zie hieronder de aankondiging.

Voor de 50-jarige acteur wordt het zijn derde kind. Uit zijn eerste huwelijk met actrice Alice Adair zijn z'n eerste twee kinderen voortgekomen, zoon Trevor (29 jaar) en dochter Eden (24 jaar). Daarnaast is Brolin's huwelijk met Boyd zijn derde. Na Adair (1988 - 1994) viel de acteur voor Diane Lane. Zij waren bijna tien jaar getrouwd, namelijk van 2004 t/m 2013. Drie jaar later schonk hij Boyd het jawoord. Brolin's geliefde was voorheen een model en zijn assistente.


2018 is een uitstekend filmjaar voor Josh Brolin. Zo speelt hij de antagonist in het in april uitgebrachte Avengers: Infinity War en de rol van mutant Cable in Deadpool 2. Beide films hebben al aardig wat geld opgebracht. De eerstgenoemde Marvel-titel staat op het punt de $ 2 miljard te overschrijden. Brolin houdt zich niet enkel bezig met superhelden: begin juli kunnen Nederlanders hem in Sicario: Day of the Soldado zien. De misdaadthriller is het vervolg op het drie jaar oudere Sicario.

NieuwsFilm

meest populair