Amusante en mysterieuze trailer voor 'Bad Times at the El Royale'

Amusante en mysterieuze trailer voor 'Bad Times at the El Royale'

Jeff Bridges, Jon Hamm, Dakota Johnson en Chris Hemsworth gaan een helse tijd tegemoet!

Kleurrijke karakters komen samen in een even zo kleurrijk hotel in de onderstaande trailer van Bad Times at the El Royale. De thriller is geschreven en geregisseerd door Drew Goddard, wiens vorige en eerste film The Cabin in the Woods was. Overigens heeft de filmmaker een fraaie cast verzameld, bestaande uit Jon Hamm, Cynthia Erivo, Jeff Bridges, Nick Offerman, Cailee Spaeny, Dakota Johnson en Chris Hemsworth.

Zeven vreemdelingen, die allen een geheim dragen dat ze voorgoed willen begraven, reizen in de jaren 60 naar een oud hotel dat op de grens van Amerikaanse staten Californië en Nevada ligt. In de loop van een noodlottige nacht krijgen deze figuren - waaronder een tweetal criminelen, een stofzuigverkoper, een sekteleider en een zangeres - de kans om van hun zondes af te komen, voordat alles naar de hel gaat.


De opvallende trailer is uitgebracht door 20th Century Fox, die de film 5 oktober in de Amerikaanse bioscopen uitbrengt. Een weekje later verschijnt de thriller in onze zalen. Op het gebied van regisseren is Goddard nog niet druk bezig geweest, wel als scenarist. Zo verzorgde hij voorheen de scenario's van titels als Cloverfield, World War Z en The Martian. Tref beneden ook een poster aan.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair