Volwassen Mike voor 'IT 2' eindelijk gevonden!

De Loser's Club is compleet.

De afgelopen maanden werd duidelijk welke acteurs de volwassen leden van de Loser's Club gaan spelen in IT: Chapter Two, het logische vervolg op de succesvolle horrorfilm IT uit 2017. Met de aanstelling van de acteur die de volwassen Mike gaat spelen is nu alles duidelijk.

Het is namelijk Isaiah Mustafa die in de huid stapt van Mike Hanlon, de jongen die net als Beverly en Ben in de eerste film kennismaken met Stan, Eddie, Richie en Bill. Mike is uiteraard een buitenbeentje en hij heeft er moeite mee om in de voetsporen te treden van zijn vader, een slager. De jonge Mike werd gespeeld door Chosen Jacobs.

Bekijk de afbeelding
De casting van Mustafa is misschien iets teleurstellend. Veel fans hadden gehoopt op een grotere naam. Mustafa is de 'Old Spice Guy' en is te zien in de serie Shadowhunters.

De andere volwassen losers worden gespeeld door James McAvoy (Bill), Jessica Chastain (Beverly), Bill Hader (Richie), James Ransone (Eddie), Andy Bean (Stan) en Jay Ryan (Ben). Andy Muschietti's tweede IT verschijnt in september 2019.

You're one of us now @isaiahmustafa. #ITMovie

Een bericht gedeeld door C•H•O•S•E•N (@chosenjacobs) op



NieuwsFilm

meest populair