Weet 'Ant-Man and the Wasp' te profiteren van succes 'Infinity War'?

Weet 'Ant-Man and the Wasp' te profiteren van succes 'Infinity War'?

Must see vanwege de Quantum Realm?

Waar Jurassic World: Fallen Kingdom pas twee weken later in de States verschijnt dan in onder meer Nederland, is dit bij Ant-Man and the Wasp andersom. In de States debuteert de Marvel-film op 6 juli terwijl deze pas op 18 juli in Nederland arriveert. In de States wordt dus al gekeken naar het financiële openingsweekend.

Volgens Variety start de film van regisseur Peyton Reed met een score tussen de $70 en 80 miljoen. Zou deze vroege indicatie kloppen dan is dat ruim meer dan de $57 miljoen die Marvel Studios' Ant-Man in 2015 wist te noteren. Wel lijkt de score enigszins aan de lage kant, aangezien de laatste vijf films allemaal ruim boven de $100 miljoen uitkwamen.

In Ant-Man and the Wasp, al de vierde Marvel Studios-productie in zo'n acht maanden, zijn er rollen voor onder meer Paul Rudd, Evangeline Lilly, Michael Douglas, Michelle Pfeiffer, Hannah John-Kamen, Michael Peña, Laurence Fishburne en Walton Goggins. Vanaf midden juli dus in de Nederlandse (IMAX en 3D) bioscoopzalen. Hieronder een recente poster.

Bekijk de afbeelding



NieuwsFilm

meest populair