Video

De zombie-apocalyps slaat toe in Parijs in spannende trailer 'The Night Eats the World'

Ook bekend als 'La nuit a dévoré le monde'.

door Kaj van Zoelen om 13:07 in Video
Bekijk hieronder een nieuwe Engelse trailer voor The Night Eats the World, oftewel La nuit a dévoré le monde, de Franse horrorfilm waarin zombies Parijs overnemen.

Met onder andere Anders Danielsen Lie (Personal Shopper), Golshifteh Farahani (Paterson, Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge) en Denis Lavant (Holy Motors).

Sam is een jongeman van ergens in de dertig, woonachtig in Parijs. Op een avond gaat hij op zoek naar avontuur en problemen, door naar het appartement van zijn ex-vriendin te gaan. En die vindt hij. In eerste instantie vindt hij een zeer spannend feestje in het appartement, en besluit te blijven. De volgende ochtend wordt hij geheel alleen wakker in de verlaten flat. Dan komt hij erachter dat de inwoners van de stad zijn veranderd in naar bloed en hersenen hongerende hordes. Terwijl hij zichzelf zo probeert te organiseren om zijn overleven te verzekeren, komt Sam erachter dat hij niet de enige overlevende is. Zal hij het mysterie achter de epidemie ontdekken, en zal hij overleven?7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ereptile

Avatar

Niet echt een overtuigende trailer. De film was wel een official selection van het IFFR Rotterdam 2018 staat er...

Headzz76

Avatar

Bij het uitblijven '28 Months Later' ..........

Sunspot

Avatar

Mwa, niet echt overtuigend.

seemannreen

Avatar

Film viel mij wat tegen. Op een gegeven moment maar wat scènes geskipt naar het eind

Sunspot

Avatar

^

Hmmm, niet veel soeps dus, wil het wel proberen, maar heb een soort van trauma overgehouden de afgelopen tien jaar aan zombie soort films.

Te vaak teleurgesteld helaas :(

Dukat

Avatar

Nee, niet overtuigd...

NieuwsFilm

meest populair