Algemeen

Josh Brolin wil terugkeren als Thanos

Hij speelt dolgraag ook in Eternals.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 08:27 in Algemeen
Al het aan Josh Brolin, ligt, keert hij nog vaker terug als de intergalactische superschurk Thanos. Hij speelt die rol in Avengers: Infinity War en Avengers 4, maar zou het nog vaker willen. Bijvoorbeeld in de Eternals-film die Marvel maakt.

"Ik weet niet wat de toekomst brengt, maar wie weet. Ik hou wel van het idee van iets oneindigs als dit," aldus Brolin. "Ik heb nooit eerder vervolgen gemaakt. [...] Ik had niet verwacht dat ik het zo leuk zou vinden. Maar ik hield er echt van. Van dat personage. Het is een beetje een Brando-achtig Apocalypse Now personage en het is leuk, maar ik weet niet wat de toekomst brengt. Ik word mijn hele carrière al verrast, dus we zullen zien."

The Eternals is in ontwikkeling voor Phase 4 van Marvel, en naar het bestaan van de machtige buitenaardse wezens werd al gehint in Infinity War. Mogelijk zal de film voortborduren op Infinity War en Avengers 4, maar het kan ook een prequel worden. Vermoedelijk is het in dat geval mogelijk dat Thanos terugkeert, anders niet.

11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

het is jammer dat Marvel Inhumans om zeep hebben geholpen.

mrPitchBlack

Avatar

Beste Villain van Marvel by far en hij verveeld niet... dus veel cameo's etc is meer dan welkom!

Ereptile

Avatar

^ aan de andere kant, ze moeten hem ook niet TEVEEL gaan gebruiken. In Guardians of the Galaxy had hij ook al een rol, maar lang niet zo sterk als in Infinity War.

Frietgezicht

Avatar

Idd niet teveel. En de glans is er straks natuurlijk ook een beetje af als die in deel 4 wel verslagen wordt. Ik ben eigenlijk al benieuwd of die in deel 4 uberhaubt weer zo’n geslaagde badguy is als in het 3e deel.

justmikemovies

Avatar

GreenHornet]
het is jammer dat Marvel Inhumans om zeep hebben geholpen.

Misschien, maar als Marvel de X-Men rechten terugkrijgt zijn de Inhumans minder belangrijk. Ze kunnen eem belangrijke rol spelen in het Cosmic gedeelte van het MCU, maar voor zover ik heb begrepen zijn ze voornamelijk geintroduceerd omdat de X-Men niet beschikbaar waren.

TheDoc

Avatar

Laat hem hier en daar zeker en vast maar een cameo doen (zoals in GOTG, misschien nog net een tikkeltje groter).

Thanos is een meer dan geslaagde villain binnen het MCU (zeker gezien de vorige villains) die ik niet snel beu zal worden.

benjamin

Avatar

Ik zou nu niet echt gaan overdrijven. In Avengers 4 zien we Thanos zeker terug, maar daarna zou ik hem gewoon opbergen.

Master Of Films

Avatar

Ik vind dat Thanos samen met Steppenwolf maar met pension moeten gaan. Lekker klaverjassen in een rusthuis.

Laat Malekith the Accursed, ruler of the Dark Elves of Svartalfheim maar een keer weer verschijnen.

Brolin kan veel beter de Cable gaan uithangen samen met Deadpool kunnen ze hun eigen X-men universe gaan opbouwen.

Sunspot

Avatar

Tjhanos is bij verre de beste schurk in het MCU, kijk uit naar het vervolg, maar daarna zou het even klaar moeten zijn, doe maar weer jaren later of zo.

Doe na Thanos Galactus of zo, of als ze werkelijk de XMen krijgen, dan zou ik Apocalyps weer willen zien, maar dan niet zoals in Xmen: Apocalypse uiteraard.

Civilian Supreme

Avatar

Als ze hem nog meer diepgang willen geven laten ze hem spijt krijgen van zijn keuze om Gamorra te laten sterven.

Goku32

Avatar

Master of films laten we die twee maar niet terug keren. Want ik vond hun zo slecht beiden. Thanos was wel de enige villian die dreiging uitstraalde en het ook echt liet merken. Maar thanos is echt wel 10x beter dan Apocalyps want die was helemaal verkloot. Dus hopelijk zien we de skruls opdraven en dan ooit weer een x thanos. Maar ik denk dat die hard word gekickt in het volgende deel

nieuwslaatste nieuws

meest populair