Gaat George Clooney sci-thriller 'Echo' maken?

Gaat George Clooney sci-thriller 'Echo' maken?

Waarin de geliefde van een man mogelijk een drone is geworden.

Het heeft er alle schijn van dat George Clooney een nieuwe film heeft gevonden om te gaan regisseren. De acteur/regisseur is aan vroege onderhandelingen begonnen om de sci-fi thriller Echo te gaan maken.

Het originele script van Christopher MacBride draait om een drone specialist die in een psychologische crisis belandt als hij begint te vermoeden dat zijn geliefde niet is wie ze lijkt te zijn. Is hij paranoïde aan het worden, of is zij vervangen?

Als de onderhandelingen succesvol zijn, zou dit een opvallende keuze voor Clooney. Hoewel hij als acteur wel in enkele sci-fi films heeft gespeeld (bijvoorbeeld Tomorrowland, Gravity en Solaris), maar als regisseur heeft hij zich nog nooit aan het genre gewaagd.

Als regisseur begon Clooney zijn carrière met de zwarte komedie Confessions of a Dangerous Mind, maar daarna maakte hij vooral serieuze drama's met een politieke lading, die ook nog eens vaak in het verleden spelen, zoals Good Night, and Good Luck en The Ides of March.

Er is nog niet bekend of Clooney ook een hoofd- of bijrol in zijn eigen film zal spelen, mits de onderhandelingen succesvol zijn.



NieuwsFilm

meest populair