'Ant-Man' regisseur wil graag Fantastic Four film maken

A dream come true..?

De eerste reacties op Marvel's nieuwste superheldenfilm, Ant-Man and The Wasp, zijn erg positief. Het lijkt er dus op dat regisseur Peyton Reed met een waardig vervolg is gekomen op het eerste deel uit 2015, dat hij eveneens zelf had geregisseerd. Aangezien het eerste deel een succes was en het tweede deel dat ook lijkt te worden, is de kans groot dat Marvel blijft werken met Reed. In een recent interview met Cinema Blend liet Reed weten dat als hij zou mogen kiezen welke superheldenfilm hij nu zou mogen maken, hij dan zonder meer zou gaan voor Fantastic Four.

Reed werd al jaren geleden door Fox gevraagd om de allereerste Fantastic Four film te maken, maar werd op het laatste moment vervangen door Tim Story, die in twee jaar tijd Fantastic Four en Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer uitbracht. Toch vindt Reed het nog steeds zonde dat hij de film niet heeft kunnen maken, aangezien hij een gigantische Fantastic Four fan is. Maar, als Fox daadwerkelijk wordt overgenomen door Marvel, hoopt hij deze keer wel de film te kunnen maken:

''Iedereen die mij een beetje kent, weet dat ik het vaak en graag heb over de Fantastic Four superhelden. Op dit moment is het wel nog allemaal een groot vraagteken, want niemand weet zeker of de Fox deal nu wel of niet door gaat. Dan is het wel weer, dan weer niet, dan weer wel en ga zo maar door... Dus wie weet, het is in ieder geval mijn grootste droom en ik hoop nog steeds dat het er ooit van komt. Maar we zullen zien, de tijd zal het leren!''

Toch zou dit wel eens goed kunnen uitpakken; de vorige Fantastic Four films waren geen succes en niet erg geliefd, maar hetzelfde geldt voor de Spider-Man films. The Amazing Spider-Man zou normaalgesproken een trilogie worden, maar hield op na deel twee toen dat, net als zijn voorganger, niet al te best werd onthaald. Maar sinds de reboot onder Marvel met Tom Holland als de nieuwe Spider-Man is de populariteit van deze superheld weer flink gestegen. Het zou mooi zijn hetzelfde te zien gebeuren met de Fantastic Four-groep.



NieuwsFilm

meest populair