Zwetende Jackman en Schwarzenegger vieren feestdag samen in de gym

Zwetende Jackman en Schwarzenegger vieren feestdag samen in de gym

Onafhankelijkheidsdag vier je natuurlijk samen in de sportschool!

Acteurs Hugh Jackman (Logan, The Greatest Showman) en Arnold Schwarzenegger (Terminator Genisys, Escape Plan) zijn er beiden niet bepaald vies van om wat zware gewichten te tillen in de sportschool. Gisteren op Onafhankelijkheidsdag doken de twee Hollywoodsterren samen de gym in om lekker te zweten op deze belangrijke Amerikaanse feestdag.

Het is een goed tekenen dat Schwarzenegger (70) weer in de sportschool te vinden is. Eind maart onderging hij namelijk nog een openhartoperatie en sindsdien is hij bezig met revalideren. En ondanks dat zijn dagen als bodybuilder voorbij lijken te zijn, is de voormalige gouverneur van de staat Californië nog volop in de fitnessclub te vinden. Regelmatig post hij ook een filmpje van zijn workout op social media.

Nu liep Schwarzenegger een bekende collega tegen het lijf aan, namelijk niemand minder dan acteur Hugh Jackman. En terwijl de rest van Amerika gisteren op 4 juli bezig was met het afsteken van vuurwerk, waren de twee sterren samen in de Gold's Gym in Venice te vinden om even lekker te sporten. "Het was fantastisch om je te zien en samen met je te trainen", schreef Schwarzenegger onder een selfie van de twee die Jackman op Twitter had geplaatst.



NieuwsFilm

meest populair