Marvel onthult nieuw Spider-Man beeld!

De Marvel-superheld, nu van Tom Holland.

De opnames voor Spider-Man: Far From Home waren nog maar net gestart en toen kwam het nieuws dat Steve Ditko, een van zijn bedenkers, was overleden. Marvel Studios reageerde van het weekend, inclusief een nieuw beeld van de huidige Peter Parker / Spider-Man, gespeeld door Tom Holland.

Het lijkt erop dat het beeld (mede) is gemaakt voor het volgend jaar te verschijnen Spider-Man: Far From Home, de tweede Spider-Man film in het Marvel Cinematic Universe na het succesvolle Spider-Man: Homecoming.

Far From Home is dan al de vijfde film waarin Holland te zien is als de superheld. Na zijn kortere optreden in Captain America: Civil War was hij te zien in Homecoming, dit jaar dook hij op in een belangrijke rol in Avengers: Infinity War (2018) en naar verwachting heeft hij ook een aandeel in Avengers 4 (2019).

Naar verluidt zou de nieuwste filmreeks over Spinnemans drie "Home-solofilms" krijgen en mogelijk komt er een soort van overlap met de Marvel-filmreeks van Sony. Deze wordt in oktober afgetrapt met Venom.

Het bericht van Marvel Studios, inclusief de foto van Spider-Man:




NieuwsFilm

meest populair