Celebrity

Deadpool bedenker 'beledigde' Russel Crowe met auditievoorstel

Rob Liefeld had Crowe graag gezien als Cable, maar Crowe doet geen auditie...

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Wouter Drummen om 13:29 in Celebrity
Acteur Josh Brolin heeft nu al een enorm succesvol jaar achter de rug; de acteur was dan eindelijk te zien als Thanos in Avengers: Infinity War, keerde terug voor het tweede deel van Sicario: Day of the Soldado en speelde Cable in Deadpool 2. Maar voordat hij gecast werd suggereerde niemand minder dan de Deadpool bedenker zelf, Rob Liefeld, op Twitter dat Russell Crowe auditie zou moeten doen voor de rol. Blijkbaar schoot dit in het verkeerde keelgat van de met een Oscar bekroonde acteur...

Zo reageerde Crowe kortaf: ''Ik zou er auditie voor moeten doen?!'' Snel kreeg Liefeld door waarom Crowe een dergelijk antwoord gaf: ''Ik kreeg te horen van mijn manager dat Russell Crowe geen auditie doet en dat ik hem blijkbaar beledigd had. Ik bood mijn excuses aan en maakte duidelijk dat ik gewoon een voorstel deed voor de rol van Cable, aangezien ik hem graag dat personage had zien spelen. Daarna heb ik zeker een uur aan de telefoon gezeten met 20th Century Fox mensen, van wie er een paar toch wel flink tegen me tekeer gingen...''

Ook op Twitter bood Liefeld Crowe nog eens zijn verontschuldigingen aan: ''Ik ben een gigantische fan, ik had het slecht verwoord. Mijn excuses hiervoor''. Crowe nam wel even de tijd om hier, opnieuw kort, op te reageren: ''Als Ryan Reynolds geïnteresseerd in mij voor de rol van Cable zal hij wel een manier vinden''.

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

ridjieddo

Avatar

Filmtotaal "Als Ryan Reynolds geïnteresseerd in mij voor de rol van Cable zal hij wel een manier vinden"
moeilijk, he?
OT: Wat een arrogante drol is die Crowe eigenlijk. Blijkbaar moeten anderen op hun knieën gaan voor hem, itt tot de realiteit waarbij je gewoon zoals al die andere acteurs auditie/sollicitatie doet.

Daanminator

Avatar

Zijn hoogtijdagen zijn voorbij dus relax.

Ereptile

Avatar

Damn... wat een opgeblazen ego. Ja, als acteur zal je auditie moeten blijven doen! Zelfs al speel je de sterren van de hemel! Er zijn zo veel geweldige acteurs die flaters hebben gemaakt, alleen maar omdat ze gecast waren om hun naamsbekendheid.

Crowe -10

chefry1983

Avatar

Dan had Crowe lekker kunnen knokken zoals in de south park aflevering

Moviemagic

Avatar

Tja, hij had ook kunnen zeggen dat hij blij is dat ze aan hem dachten voor die rol. Nu weet ik niet of het e.e.a. uit context is getrokken want anders is hij wel een enorme l*l.

Goov25

Avatar

Kan ook zijn dat hij helemaal niet echt beledigd is, zijn korte reactie hoeft niet te betekenen dat ie kwaad is. Dat managers zich snel druk maken over hun merk is geen nieuws. En als je geld zat hebt en je wordt toch wel gevraagd voor rollen snap ik best dat je liever geen audities meer doet; zo leuk is dat niet. Het zal wel weer niet zo heftig zijn als het in de pers gebracht wordt.

Artificialis

Avatar

Het ergste is dat Rob Liefeld nog de moeite neemt om zijn excuses aan te bieden. En dat ze het bij 20th Century Fox nog voor Russell Crowe opnemen ook! Iets meer bescheidenheid vanuit Crowe's positie is geen overbodige luxe. Tenzij zijn opmerking door de media volstrekt uit z'n verband wordt gerukt, dan neem ik mijn kritiek uiteraard terug.

Sunspot

Avatar

Wat een arrogantie dan, maar had al vaker gelezen dat het een kwal kan zijn, die Crowe, weet niet of het echt zo is.

Maar als ik dit zo lees van die Crowe zelf, pfff

kokosnoot

Avatar

Geniale pr van 20th Century Fox en Crowe! Ik had gereplied "Je bent de auditie door gekomen Crowe, je immitatie van Cable is perfect! Allebei zo stug als een stuk ijzerdraad."

nieuwslaatste nieuws

meest populair