Featured

Wat we al weten over 'Spider-Man: Far From Home'

De MCU-film gaat in juli 2019 in première.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Jim Pedd om 07:19 in Featured
Het duurt nog wel even, voordat het vervolg op Spider-Man: Homecoming in de bioscopen draait. Maar de terugkeer van de webslingeraar van Tom Holland komt met rasse schreden dichterbij. Vandaag zetten we op een rij wat we in elk geval al over de film weten.


Spider-Man: Far From Home
Allereerst dus die titel. Die kennen we dus al, dankzij een Insta-post van Tom Holland. Waar Far From Home precies over zal gaan is niet zeker, maar we weten wel dat de film naar Europa gaat. In elk geval op die manier is Tom Hollands personage... precies: ver van huis. Ook ver van ons verwijderd: de releasedatum, die staat pas in juli 2019 gepland.

Far From Home speelt zich deels in Europa af. Welke landen allemaal bezocht worden is niet helemaal duidelijk. Wel duidelijk: Spider-Man gaat op vakantie met zijn vrienden. Dat vertelde Marvel-baas Keivn Feige in elk geval. Van die vrienden mogen we verwachten dat Zendaya terug is als M.J. en Jacob Batalon als Ned. Andere castleden die terugkeren: Marisa Tomei als Aunt May en naar het schijnt ook Michael Keaton als Vulture.

De schurk
Naar verluidt is Jake Gyllenhaal mogelijk de schurk in de Spider-man film. Hij zou de iconische schurk Mysterio spelen. In de comics is hij een stuntman en special effects experts die Quentin Beck heet. Hij gebruikt zijn kennis en vaardigheden om dodelijke gadgets te bouwen.

Ook interessant is het gerucht dat Spider-Man op de een of andere manier toch verbonden is aan de Sony-films. Die studio maakt momenteel Venom met acteur Tom Hardy, met de intentie nog meer films te maken rond Spidey-personages. Holland heeft al eens gezegd graag te willen vechten met Venom, dus wie weet...

Klein probleem
Interessant detail aan deze film is een klein probleem met de marketing. We kennen allemaal al het einde van Avengers: Infinity War en dus weet iedereen dat Spidey niet meer leeft in het MCU. Avengers 4 brengt hem vast wel terug, maar dat moeten we voorlopig beschouwen als een publiek geheim. Het is niet bekend hoe Spidey terugkeert, en dat zorgt voor een marketingprobleem. Sony kan de film in principe pas na de release van Avengers 4 beginnen te marketen en dat zou betekenen dat men slechts twee maanden de tijd heeft. De vraag is nog altijd hoe men daar precies om zal gaan.

Gelukkig heeft Sony nog wel even de tijd om na te denken. Spider-Man: Far From Home van regisseur Jon Watts staat gepland voor 4 juli 2019.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

draganta

Avatar

2 maand is genoeg voor marvel.

nieuwslaatste nieuws

meest populair