Algemeen

Marvel-ster in DC's 'Shazam!' en Dwayne Johnson over 'Black Adam'

The Wizard is bekend!

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 10:59 in Algemeen
April volgend jaar verschijnt met Shazam! de zevende film in het DC Extended Universe. Na Suicide Sqaud wordt het de tweede film waarin we niet de Justice League-helden zullen zien. Zachary Levi speelt de titelheld en nu is bekend wie The Wizard speelt. Ook liet Dwayne Johnson iets meer los over die samenhangende film, Black Adam.

Als eerste The Wizard uit David F. Sandbergs Shazam! Het wordt Guardians of the Galaxy en Captain Marvel-acteur Djimon Hounsou die in de huid stapt van dit personage. Hij is 3000 jaar oud en geeft het veertienjarige jongetje Billy Batson (Asher Angel) zijn krachten. De rol was eigenlijk voor Ron Cephas Jones, maar hij moest de rol afstaan vanwege agendaconflicten.

En dan Black Adam. The Rock verwacht dat de opnames eind volgend jaar zullen starten. Een release in 2021 ligt daarmee voor de hand. Uiteraard moet Shazam! dan wel een succes worden. Hij gaf aan dat Jumanji 2 en waarschijnlijk Red Notice voorrang krijgen. Ook zei hij dat we in Black Adam cameo's kunnen verwachten van andere DC-superhelden.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Decepticon

Avatar

Op zich niet erg, maar ik vind het toch een klein beetje jammer dat we Hounsou straks ook in de DCEU komen te zien. Dan had ik toch liever een andere acteur gezien, dat zie ik toch liever waar gescheiden.

Waar is The Rock nu meer bezig dan, San Andreas 2?

GreenHornet

Avatar

er zijn genoeg acteurs die op hem lijken ze hadden Omar Sy moeten vragen.

Ang3l

Avatar

Jumanji 2 krijgt voorrang? Die is toch al lang uit? :P
Wat is dit voor oud nieuws!

Master Of Films

Avatar

Decepticon "Waar is The Rock nu meer bezig dan, San Andreas 2?"
Nee, op dit moment is dat Jungle Cruise. Dat is een Disney film, gebaseerd op een attractie van DisneyWorld. Hetzelfde principe als Pirates of the Caribbean.

Als het goed is, gaat hij ook aan de slag met Hobbs and Shaw, zonder Tyrese. Uiteraard gaat hij dit ook aan de slag met de 3e, ik herhaal de derde, Jumanji film.

Helaas doen ze hier ook aan copy paste zodat men klakkeloos Jumanji 2 wordt geschreven! Voor een filmwebsite zou je beter moeten weten, toch?

Ereptile

Avatar

Mjah Decepticon, Ryan Reynolds zat eerst ook bij DC. En zo zijn er vast wel meer acteurs die voor beide studio's hebben gewerkt. Het zou wel extreem apart zijn als Henry Cavill of Gal Gadot opeens bij Marvel zouden komen, omdat hun personages iconischer zijn in het DCEU. In dit geval was Djimon Hounson best een bij-personage.

nieuwslaatste nieuws

meest populair