De vijf topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Welke films zijn vanaf deze week te streamen?

Elke week voegt Netflix heel wat films toe aan de database. Daar zitten soms mooie films tussen en soms wat minder mooie. In dit artikel lichten we de vijf beste films uit die nieuwe toevoegingen uit en bieden we je een overzicht met alle andere producties die nu beschikbaar zijn.

Inferno (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ron Howard | Cast: Tom Hanks, Felicity Jones, Omar Sy, Irfan Khan | Bekijk de trailer
Tom Hanks is weer terug voor een nieuw avontuur als Havard-symboloog Robert Langdon. Het personage van schrijver Dan Brown beleeft elke keer weer een pulpy avontuur. Na een reis door Rome en Frankrijk, is het ditmaal tijd voor Florence. Daar mag Langdon proberen aan de hand van de Goddelijke Komedie van de Italiaanse dichter Dante te voorkomen dat er een wereldwijde pandemie uitbreekt.

The Chronicles of Riddick (2004)
Bekijk de afbeelding
Regie: David Twohy | Cast: Vin Diesel, Colm Feore, Thandie Newton, Judi Dench | Bekijk de trailer
Vervolg op Pitch Black. Vin Diesel is weer terug als antiheld Riddick. Ditmaal is hij op de vlucht, want er zij heel wat huurlingen die het op hem voorzien hebben. Tegen die achtergrond vertrouwen de bewoners van de planeet Helion op Riddick om hen bij te staan in de strijd tegen de bloeddorstige Necromongers - een ras van krijgers dat erop uit is om de mensheid in heel het universum uit te roeien.

American Reunion (2012)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jon Hurwitz, Hayden Schlossberg | Cast: Jason Biggs, Alyson Hannigan, Chris Klein, Thomas Ian Nicholas | Bekijk de trailer
Een decennium na American Die, keren de antihelden terug. En daarbij ontdekken we dat er eigenlijk niets veranderd is. Hoewel: Jim en Michele zijn getrouwd. Kevin en Vicky uit elkaar. Oz en Heather lijken uit elkaar te groeien. En Finch heeft het nog altijd voorzien op de moeder van Stifler. Genoeg materiaal dus voor een prima komedie.

Fury (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: David Ayer | Cast: Brad Pitt, Shia LaBeouf, Logan Lerman, Michael Peña | Kijkwijzer: | Bekijk de trailer
April 1945. De Geallieerden boeken vooruitgang op Europees vasteland. Sergeant Wardaddy geeft leiding aan een Sherman-tank en zijn vijf bemanningsleden op een dodelijke missie achter vijandelijke linies. Een groentje voegt zich bij hun missie, waarbij de mannen te maken krijgen met zware uitdagingen.

How It Ends (2018)
Bekijk de afbeelding
Regie: David M. Rosenthal | Cast: Theo James, Katerina Graham, Forest Whitaker, Kerry Bishé | Bekijk de trailer
Netlix Original, waarin een mysterieuze apocalypse ervoor zorgt dat misinformatie en geweld zich door het land verspreiden. Aan een man en zijn van hem vervreemde schoonvader de taak om naar huis te racen en zijn zwangere vrouw te redden. Maar daarvoor moeten ze door een in geweld losgebarsten land reizen.

En verder...
En dan de rest van de films die Netflix geplaatst heeft.

Horror
Romina (2018)

Komedie
Bring It On: All or Nothing (2006)


NieuwsFilm

meest populair