Netflix

De vijf topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Welke films zijn vanaf deze week te streamen?

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 16:03 in Netflix
Elke week voegt Netflix heel wat films toe aan de database. Daar zitten soms mooie films tussen en soms wat minder mooie. In dit artikel lichten we de vijf beste films uit die nieuwe toevoegingen uit en bieden we je een overzicht met alle andere producties die nu beschikbaar zijn.

Inferno (2016)
Regie: Ron Howard | Cast: Tom Hanks, Felicity Jones, Omar Sy, Irfan Khan | Bekijk de trailer
Tom Hanks is weer terug voor een nieuw avontuur als Havard-symboloog Robert Langdon. Het personage van schrijver Dan Brown beleeft elke keer weer een pulpy avontuur. Na een reis door Rome en Frankrijk, is het ditmaal tijd voor Florence. Daar mag Langdon proberen aan de hand van de Goddelijke Komedie van de Italiaanse dichter Dante te voorkomen dat er een wereldwijde pandemie uitbreekt.

The Chronicles of Riddick (2004)

Regie: David Twohy | Cast: Vin Diesel, Colm Feore, Thandie Newton, Judi Dench | Bekijk de trailer
Vervolg op Pitch Black. Vin Diesel is weer terug als antiheld Riddick. Ditmaal is hij op de vlucht, want er zij heel wat huurlingen die het op hem voorzien hebben. Tegen die achtergrond vertrouwen de bewoners van de planeet Helion op Riddick om hen bij te staan in de strijd tegen de bloeddorstige Necromongers - een ras van krijgers dat erop uit is om de mensheid in heel het universum uit te roeien.

American Reunion (2012)
Regie: Jon Hurwitz, Hayden Schlossberg | Cast: Jason Biggs, Alyson Hannigan, Chris Klein, Thomas Ian Nicholas | Bekijk de trailer
Een decennium na American Die, keren de antihelden terug. En daarbij ontdekken we dat er eigenlijk niets veranderd is. Hoewel: Jim en Michele zijn getrouwd. Kevin en Vicky uit elkaar. Oz en Heather lijken uit elkaar te groeien. En Finch heeft het nog altijd voorzien op de moeder van Stifler. Genoeg materiaal dus voor een prima komedie.

Fury (2014)
Regie: David Ayer | Cast: Brad Pitt, Shia LaBeouf, Logan Lerman, Michael Peña | Kijkwijzer: | Bekijk de trailer
April 1945. De Geallieerden boeken vooruitgang op Europees vasteland. Sergeant Wardaddy geeft leiding aan een Sherman-tank en zijn vijf bemanningsleden op een dodelijke missie achter vijandelijke linies. Een groentje voegt zich bij hun missie, waarbij de mannen te maken krijgen met zware uitdagingen.

How It Ends (2018)

Regie: David M. Rosenthal | Cast: Theo James, Katerina Graham, Forest Whitaker, Kerry Bishé | Bekijk de trailer
Netlix Original, waarin een mysterieuze apocalypse ervoor zorgt dat misinformatie en geweld zich door het land verspreiden. Aan een man en zijn van hem vervreemde schoonvader de taak om naar huis te racen en zijn zwangere vrouw te redden. Maar daarvoor moeten ze door een in geweld losgebarsten land reizen.

En verder...
En dan de rest van de films die Netflix geplaatst heeft.

Horror
Romina (2018)

Komedie
Bring It On: All or Nothing (2006)


10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Master Of Films

Avatar

Inferno als topper. Werkelijk.

Hoewel Felicity Jones erg schattig uit ziet (als nurse) in deze film, vond ik haar rol maar zozo. Niet een rol om naar huis te schrijven voor Felicity. Ze kan veel beter. Tom Hanks is helemaal op de auto pilot, maar dat geld ook voor Ron Howard. Met Solo heeft Ron Howard het helemaal verpest. Het enthousiasme van Ron Howard als filmmaker is er niet meer imho. Vermijden deze film.

Als GROOT Diesel fan ;-) zijn de Riddick films wel beter dan de F&F films (sorry Tyrese). Gek genoeg valt deel 2 wel buiten de toon tov 1 en 3.

Enfin, enige nieuwe film is How It Ends, wat een Netflix orginal is. Als het om nieuwe films gaat, dan zijn meestal van die Netflix orginals. Vanzelfsprekend is Pathe cinema voor mij meer de hofleverancier van nieuwe films :)

Scheerzeep

Avatar

Heb 'Inferno' nog niet gezien. Vond de andere delen uit de reeks, en zeker de tweede film, wel tof eigenlijk.

Frietgezicht

Avatar

Heb 'Inferno' nog niet gezien. Vond de andere delen uit de reeks, en zeker de tweede film, wel matig eigenlijk.

Waren ok voor een keertje en probeer Inferno ook wel op Netflix.

Frietgezicht

Avatar

Volgens mij was American Reunion best een leuk vervolg en Fury is de enige topper in deze lijst.

horizon

Avatar

Fury nog niet gezien, leuk.
How it Ends, genre, leuk.

Niet van deze week, maar: The Maus is dikke aanrader.

Goku32

Avatar

Alleen Fury is wel goed de rest zijn allemaal poep films

Mav Damian

Avatar

Meh Fury was oké nog, maar wel duzend keer beter dan Suicide Squad van Ayer.

Master Of Films

Avatar

En wederom is Filmtotaal ook zo laat met het nieuws dat de nieuwe Mission Impossible goed wordt bevallen door de Amerikaanse critics. Op moment van schrijven staat de RT meter op 96% met een 8.7/10.

Robbepost

Avatar

Het einde van inferno is om te janken als je het boek hebt gelezen

noah81

Avatar

Niet echt top films.
Fury begint nog aardig maar eindigt hilarisch slecht

nieuwslaatste nieuws

meest populair