Pennywise de Clown-acteur over 'IT: Chapter 2'

Pennywise de Clown-acteur over 'IT: Chapter 2'

Hoe bevalt de nieuwe cast.

In IT speelde acteur Bill Skarsgård de rol van Pennywise de dansende clown. Ook in het vervolg, welke volgend jaar te zien is in de bioscoop, keert hij terug in de rol en nu hoeft hij geen kinderen bang te maken; wel de acteurs die de volwassenen spelen.

In gesprek met Collider gaf de acteur aan hoe het is om acteurs als Jessica Chastain (Beverly) en James McAvoy (Bill) te werken aan het vervolg IT: Chapter Two:


"Als de camera niet draait, kan ik nu bij de complete volwassen cast zijn. Het is raar en het is surrealistisch omdat sommige van hen echte grote sterren zijn en ze komen nu naar mij toe. Ze stappen in het ding dat ik en Andy en de kinderen maakten. Ze zijn in zekere zin lid geworden van de gang en zijn enthousiast en ik heb gewoon heel veel lol gehad om met ze allemaal rond te hangen. Het zal een heel andere opname-ervaring worden met de volwassenen, zeker, maar het zal leuk zijn. Het zijn allemaal erg coole en getalenteerde mensen, dus ik denk dat ze veel zullen brengen."

Het is in ieder geval duidelijk dat Skarsgård zich weer flink uit mag leven als Pennywise. Tijdens de eerste film was de jonge cast werkelijk doodsbang voor zijn personage. Daardoor werd hij van de jongelingen gescheiden gehouden.

De andere volwassenen worden gespeeld door Bill Hader (Richie), James Ransone (Eddie), Andy Bean (Stan), Jay Ryan (Ben) en Isaiah Mustafa (Mike). De opnames vinden op dit moment plaats en Andy Muschietti's Chapter 2 moet vanaf 5 september 2019 in de Nederlandse bioscoopzalen te zien zijn.

NieuwsFilm

meest populair