Duncan Jones hint naar comic-verfilming 'Rogue Trooper'

De regisseur van Warcraft en Moon heeft al vaker laten doorschijnen een stripverfilming te willen maken.

Een paar dagen geleden nog liet regisseur url=http://www.filmtotaal.nl/persoon.php?id=115322]Duncan Jones[/url], de regisseur van Moon, Source Code en Warcraft), doorschemeren dat hij overweegt om een comic-verfilming als nieuw filmproject op zich te nemen, maar zei er niet bij welke. Hij bevestigde echter wel dat get geen verfilming van een DC-titel zou zijn.

In een video die Jones vandaag verspreidde via Twitter, lijkt Jones meer te onthullen over de film die hij wil maken. In de clip noemt hij dat het een titel uit het 2000AD Mega-verse gaat zijn, waaronder strips als Judge Dredd, Durham Red, ABC Warriors en Strontium Dog vallen. Specifiek wordt nog opgemerkt dat het niet om een nieuwe Dredd-film gaat, wat gevolgd wordt door de onthulling van een blauwe hanenkam. Dit zou erop duiden dat het goed om een verfilming van de stripreeks Rogue Trooper, een sci-fi verhaal van Gerry Finley-Day en Dave Gibbons dat gaat over Rogue, een genetisch gemodificeerde supersoldaat met blauwe huid die op Nu-Earth gevaarlijke missies moet volbrengen.

Het is nog onduidelijk wanneer Rogue Trooper precies zal worden gefilmd en wanneer het eindresultaat in de bioscopen moet draaien.



NieuwsFilm

meest populair