Eerste echte trailer voor moordmysterie 'A Simple Favor'

Komt Anna Kendrick erachter wat er met Blake Lively is gebeurd?

Na twee teaser trailers kunnen we nu de eerste echte volledige trailer voor de thriller A Simple Favor bekijken. A Simple Favor is een ogenschijnlijk mysterieuze thriller met Anna Kendrick en Blake Lively.

A Simple Favor is de eerste serieuze film van regisseur en scriptschrijver Paul Feig, die hiervoor onder meer de nieuwe Ghostbusters maakte, de spionagepersiflage Spy en de politieparodie The Heat. Paul Feig begon zijn carrière in de filmwereld als komisch acteur eind jaren tachtig, waarna hij eind jaren negentig ook films begon te regisseren. Maar hij brak pas door met zijn vierde film in 2011, de komedie Bridesmaids. Sinds het succes van deze film met een vrouwelijke ensemblecast hebben al zijn films vrouwelijke hoofdrollen.

A Simple Favor is gebaseerd op het eerder dit jaar verschenen boek van Darcey Bell met dezelfde titel. Anna Kendrick speelt de vloggende moeder Stephanie, wiens beste vriendin Emily (gespeeld door Blake Lively) plotseling verdwijnt. Dus gaat Emily op onderzoek uit en stuit op verrassingen, verraad, geheimen, onthullingen, liefde, trouw, moord en wraak.



NieuwsFilm

meest populair