Waarom Jeremy Renner ontbreekt in 'Mission: Impossible - Fallout'

Waarom Jeremy Renner ontbreekt in 'Mission: Impossible - Fallout'

Hij zat nog wel in Rogue Nation uit 2015.

In Mission: Impossible - Rogue Nation was acteur Jeremy Renner nog te zien als het personage William Brandt. Deze groeit in het vijfde deel uit tot de "Secretary" van IMF, de Impossible Missions Force. In het binnenkort te verschijnen Mission: Impossible - Fallout is hij echter niet te zien.

Regisseur Christopher McQuarrie, die ook Rogue Nation maakte, sprak met Digital Spy over de situatie en gaf tekst en uitleg:


"Op het moment dat de film begon, hadden we niet echt een scenario, dus het was heel moeilijk voor ons om te zeggen wie in de film zou zitten, voor hoe lang en op welke dagen. En hij had een verbintenis met Marvel. Dus het was simpelweg niet te voorspellen. Als we een voltooid script hadden, zouden we kunnen zeggen: 'Ja, dit zal werken en we kunnen je laten gaan voor een bepaalde tijd', maar het was simpelweg niet te zeggen hoe de rollen verdeeld zouden worden. Het was gewoon een ongelukkig geval van slechte timing."

En dit is toch best opvallend; geen script voor een film met een productiebudget van $100+ miljoen. Fallout, met uiteraard Tom Cruise als M:I-agent Ethan Hunt, heeft ondertussen wel enorm sterke recensies gekregen. Of je in de film het personage William Brandt echt zult missen, kun je beoordelen vanaf 2 augustus.



NieuwsFilm

meest populair