Algemeen

Waarom Jeremy Renner ontbreekt in 'Mission: Impossible - Fallout'

Hij zat nog wel in Rogue Nation uit 2015.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 08:27 in Algemeen
In Mission: Impossible - Rogue Nation was acteur Jeremy Renner nog te zien als het personage William Brandt. Deze groeit in het vijfde deel uit tot de "Secretary" van IMF, de Impossible Missions Force. In het binnenkort te verschijnen Mission: Impossible - Fallout is hij echter niet te zien.

Regisseur Christopher McQuarrie, die ook Rogue Nation maakte, sprak met Digital Spy over de situatie en gaf tekst en uitleg:


"Op het moment dat de film begon, hadden we niet echt een scenario, dus het was heel moeilijk voor ons om te zeggen wie in de film zou zitten, voor hoe lang en op welke dagen. En hij had een verbintenis met Marvel. Dus het was simpelweg niet te voorspellen. Als we een voltooid script hadden, zouden we kunnen zeggen: 'Ja, dit zal werken en we kunnen je laten gaan voor een bepaalde tijd', maar het was simpelweg niet te zeggen hoe de rollen verdeeld zouden worden. Het was gewoon een ongelukkig geval van slechte timing."

En dit is toch best opvallend; geen script voor een film met een productiebudget van $100+ miljoen. Fallout, met uiteraard Tom Cruise als M:I-agent Ethan Hunt, heeft ondertussen wel enorm sterke recensies gekregen. Of je in de film het personage William Brandt echt zult missen, kun je beoordelen vanaf 2 augustus.12 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ereptile

Avatar

Wordt dit een ding? Jeremy Renner achterwege laten in grote film franchises waarin hij al eerder te zien was? :P

Master Of Films

Avatar

Of je in de film het personage William Brandt echt zult missen, kun je beoordelen vanaf 2 augustus.
Om vervolgens een trailer te plaatsten waarop staat van 30 juli in de bioscoop. Toch fijn deze avant premiere's :)

Robbepost

Avatar

Ja inderdaad Ereptile. Hij ontbrak ook al in Jason Bourne en Infinity War.
Vorig jaar speelde hij volgens mij alleen in Wind River. Niet onverdienstelijk overigens. Ook in Arrival vind ik hem wel goed!

Master Of Films

Avatar

^Hé Robbepost. Was je het nog niet opgevallen dat Renner ook ontbrak in alle DCEU films.

donniebrasco

Avatar

Gelukkig is de Renner hype teneinde!

Robbepost

Avatar

MOF, hij deed toch de mocap voor een van Steppenwolfs parademons?

Master Of Films

Avatar

^oh dan ben ik in de war met Andy Serkis.

Sunspot

Avatar

Ja, hoe zat dat met Infinity War, las voor de release hier nog dat de Russo's zeiden dat hij een rol erin had, zijn eigen verhaal of zo

Master Of Films

Avatar

^gerucht dat Renner Ronin gaat worden in Avengers 4.
In de comics werd Hawkeye tenslotte ook Ronin vanwege de taferelen in Civil War comic. Ligt gek genoeg wel een beetje in de lijn van de Civil War film. M.a.w. Hawkeye's identiteit kan verborgen worden door zijn Ronin personage.

GreenHornet

Avatar

hij zat toch in een huisje op de hei

nieuwslaatste nieuws

meest populair