Mila Kunis gedroeg zich walgelijk bij relatiebreuk met 'Home Alone'-ster

Mila Kunis gedroeg zich walgelijk bij relatiebreuk met 'Home Alone'-ster

Ze toont spijt voor haar gedrag van destijds.

Inmiddels is actrice Mila Kunis (The Spy Who Dumped Me, Ted) gelukkig getrouwd met Ashton Kutcher (Jobs, No Strings Attached), maar voordat Kunis met Kutcher in het huwelijksbootje stapte, had ze eerst een langdurige relatie met Macaulay Culkin (Home Alone). In een nieuw interview onthult Kunis dat zij de reden is geweest dat de twee sterren destijds uit elkaar zijn gegaan.

"We zijn op een verschrikkelijke manier uit elkaar gegaan", legt Kunis uit. Volgens Kunis lag dat vooral aan haarzelf. "Ik zal de eerste zijn om toe te geven dat ik me vreselijk heb misdragen als twintiger". Ondanks dat Kunis die woorden zelfverzekerd brengt, heeft het toch lang geduurd voordat ze haar gedrag van destijds kon accepteren. "Het was niet makkelijk om in te zien dat ik een vreselijk mens was toentertijd, maar nu heb ik het geaccepteerd en een plekje gegeven".

Kunis en Culkin hadden van 2002 tot 2011 een relatie met elkaar. Toen de twee uit elkaar gingen, verklaarden ze dat de breuk vriendschappelijk was. Een concrete reden hebben de beroemdheden nooit naar buiten gebracht, maar het gerucht ging destijds dat Kunis de bekendheid van voormalig kindsterretje Culkin niet meer kon verdragen. Ondanks dat Kunis nog steeds geen details prijs heeft gegeven, heeft ze nu dus wel in een recente podcast toegegeven dat de relatiebreuk echt haar schuld was.

"Na onze relatiebreuk heb ik mezelf helemaal heruitgevonden als mens", verklaart de 34-jarige Kunis. Na hun breuk verdween Culkin uit de spotlights en raakte hij verslaafd aan drugs. Inmiddels is Culkin afgekickt en heeft hij een relatie met The Suite Life of Zack & Cody-ster Brenda Song. Ondanks dat de harde scheiding de nodige impact lijkt te hebben gehad op de gesteldheid van Culkin, heeft Kunis zichzelf inmiddels vergeven. "Het is al zo lang geleden. We kunnen het nu wel achter ons laten, denk ik", vertelt Kunis. "We hebben elkaar allemaal vergeven. Het is goed zo".

NieuwsFilm

meest populair