Regisseur gevonden voor actiekomedie 'My Spy' met Dave Bautista

Regisseur gevonden voor actiekomedie 'My Spy' met Dave Bautista

Waarin het leven van Bautista in handen is van een 9-jarig meisje.

Peter Segal is aangesteld om de actiekomedie My Spy te regisseren. My Spy moet het nieuwste vehikel voor Dave Bautista worden, die we natuurlijk kennen van de Guardians of the Galaxy-films en van Blade Runner.

Peter Segal is een veteraan van het komediegenre, die nu vooral bekend is van films als Get Smart en de Adam Sandler-film Fifty First Dates. Ooit werd hij in Amerika beroemd met de Naked Gun-films. Naast Fifty First Dates werkte hij nog vaker samen met Adam Sandler, samen maakten ze ook Anger Management en The Longest Yard.

In My Spy gaat Dave Bautista een door de wol geverfde CIA-agent spelen, wiens lot belandt in de handen van een slim 9-jaar oud meisje. Omdat hij undercover is gegaan om haar familie te observeren, en zij de enige is die dreigt hem te ontdekken.

My Spy wordt geschreven door de broers Jon en Erich Hoeber. Zij zijn onder andere verantwoordelijk voor de scripts van de Red-films, Battleship en het binnenkort in onze bios verschijnende The Meg, met Jason Statham en hele grote haaien.

NieuwsFilm

meest populair