Lindsay Lohan zegt sorry na beledigende #MeToo-opmerkingen

Lohan zei dat de #MeToo-vrouwen zwak lijken en aandachtszoekers zijn.

Hollywoodactrice Lindsay Lohan (Mean Girls, Scary Movie 5) is in een nieuw interview diep door het stof gegaan voor haar eerdere uitspraken over de #MeToo-beweging. Lohan maakte een aantal beledigende opmerkingen over de vrouwen die betrokken zijn bij deze revolutie en dat wordt haar niet bepaald in dank afgenomen.

"Ik zou graag mijn excuses willen aanbieden voor alle pijn en leed die ik heb veroorzaakt met mijn eerdere commentaar", zegt Lohan in een nieuw interview met People. Eerder verklaarde Lohan tegenover The Times dat zij de vrouwen die hun ervaringen met seksuele intimidatie delen maar 'zwak vindt lijken' en dat sommige vrouwen 'pure aandachtszoekers' zijn.


Lees hier ons eerdere artikel over de uitspraken van Lohan!


Volgens Lohan heeft zij haar boodschap verkeerd verwoord. "Ik hoop gewoon niet dat een handjevol valse beschuldigingen het belang van de #MeToo-beweging teniet doet", verklaart de Hollywoodster nu. Volgens Lohan is er namelijk een 'tsunami van heldhaftige vrouwen' die wel alle aandacht verdienen. Ze hoopt dan ook dat alle voorstanders van de #MeToo-beweging verenigd blijven.

De reacties op haar eerdere opmerkingen waren niet bepaald positief en Lohan biedt dan ook haar excuses aan voor haar kwetsende woorden. Volgens Lohan was dat nooit haar bedoeling. "Ik voel me sterk verbonden met de #MeToo-beweging en heb het grootste respect en bewondering voor de mensen die naar buiten zijn gekomen met hun persoonlijke verhalen".

NieuwsFilm

meest populair