[Gerucht] Enorme salarisverhoging Benedict Cumberbatch voor 'Doctor Strange 2'

[Gerucht] Enorme salarisverhoging Benedict Cumberbatch voor 'Doctor Strange 2'

Hij is de volgende grote ster van het MCU...

Acteur Benedict Cumberbatch staat een flinke salarisverhoging te wachten om te spelen in Doctor Strange 2. Ondanks dat die film nog altijd niet formeel besteld is, is het een zekerheid dat deze er komt. Cumberbatch is populair en was al te zien in een eerste solofilm, kort in Thor: Ragnarok en later in Avengers: Infinity War. Interesse in een vervolg is er van velen.

Het gerucht is nu dat Cumberbatch flink extra betaald gaat krijgen voor de volgende film. Hij zou 3,2 miljoen dollar betaald hebben gekregen voor Doctor Strange en krijgt een salarisverhoging van maar liefst 6,4 miljoen dollar voor de vervolgfilm. Daarmee komt Cumberbatch uit op een salaris van 9,6 miljoen dollar voor de tweede solofilm rond zijn personage.

De Mirror, waar het gerucht vandaan komt, stelt dat de acteur wel gewoon een contract had voor die tweede vervolgfilm, maar dat het vrij normaal is dat er opnieuw onderhandeld wordt over salarissen. Gek is dat niet: Cumberbatch is uiterst populair en de acteur zal vermoedelijk nog jaren in het MCU te zien zijn.

Het verhaal gaat dat in de vervolgfilm Doctor Strange het onder meer opneemt tegen Baron Mordo (Chiwetel Ejiforo), die vastbesloten is alle magie naar zichzelf toe te trekken.



NieuwsFilm

meest populair