POLL: De grootste releases van dit najaar! Naar welke film kijk jij het meest uit?

Naar welke films kijk jij het meeste uit?

Na drie decembers op een rij dit keer geen Star Wars-film in december. Toch verschijnen er in het najaar flink wat grote titels om naar uit te kijken. Nu de filmzomer zo goed als voorbij is, nemen we een kijkje naar de grootste live action titels die nog volgen tot eind december!

September en oktober
De maanden september en oktober zijn over het algemeen geen enorm spannende maanden. Toch is de superheldenfilm Venom (3 oktober) een film om naar uit te kijken. Weet Sony de draad weer op te pakken? Later in oktober verschijnt het interessante First Man (11 oktober) van Damien Chazelle en met Ryan Gosling. The Girl In The Spider's Web (25 oktober) sluit de maand af en hopelijk weet de film te verrassen.

November en december
November start met onder meer de biopic Bohemian Rhapsody (1 november) en sluit af met de Rocky-film Creed II (29 november). Tussendoor zal de maand in het teken staan van Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald (14 november). December wordt dit jaar erg druk. De dertiende verschijnt Mortal Engines en een week later in één keer Mary Poppins Returns, Alita: Battle Angel, Aquaman en Bumblebee. Deze films lijken allemaal te azen op de vele miljoenen die Star Wars dit jaar niet ophaalt.



NieuwsFilm

meest populair