De vijf topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

De vijf topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Met vooral veel Bollywood deze week.

Elke week voegt Netflix heel wat films toe aan de database. Daar zitten soms mooie films tussen en soms wat minder mooie. In dit artikel lichten we de vijf beste films uit die nieuwe toevoegingen uit en bieden we je een overzicht met alle andere producties die nu beschikbaar zijn.

Carrie (2013)
Bekijk de afbeeldingRegie: Kimberly Peirce | Cast: Julianne Moore, Chloe Moretz, Gabriella Wilde, Portia Doubleday | Bekijk de trailer
Een zeer degelijke verfilming van het klassieke Stephen King-boek (het verhaal waarmee hij doorbrak). Carrie is een verlegen meisje dat heel beschermd wordt opgevoed door haar zeer gelovige moeder. Als ze tijdens het afstudeerbal te hard gepest wordt, blijkt ze telekinetische krachten te hebben die ze inzet tegen haar gemene klasgenoten.

Logan Lucky (2017)
Bekijk de afbeelding
Regie: Steven Soderbergh | Cast: Adam Driver, Daniel Craig, Channing Tatum, Katherine Waterston | Bekijk de trailer
Heerlijke film van Steven Soderbergh. Centraal staan twee broers, Jimmy en Clyde Logan, die besluiten een familievloek op te willen heffen. Daarvoor plannen ze een gedurfde en complexe overval die tijdens de legendarische Coca-Cola 600 race moet plaatsvinden. De film zit goed in elkaar en laat zien dat Soderbergh nog precies weet hoe hij het publiek moet entertainen.

Cars 3 (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Brian Fee | Cast: Owen Wilson, Cristela Alonzo, Chris Cooper, Nathan Fillion | Bekijk de trailer
Derde Pixar-film alweer in de Cars-reeks. Een prima toevoeging, waarin Lightning McQueen overbodig lijkt te zijn geworden. Hij is verouderd vergeleken met de nieuwste en hippere auto's die rondrijden. Om te bewijzen dat ook een oude rot nog van betekenis kan zijn, besluit hij nog eens te proberen te grootste race van de Piston Cup te winnen.

The Laws of Thermodynamics (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Mateo Gil | Cast: Vito Sanz, Berta Vázquez, Chino Darín, Vicky Luengo | Bekijk de trailer
Manel en zijn vrouw Elena hebben een behoorlijk tumultueuze relatie. De film laat zien hoe ze tot elkaar kwamen, maar springt ook vooruit naar de toekomst om te laten zien hoe ze uit elkaar groeien en hoe hun ogenschijnlijk perfecte romance langzaam uit elkaar valt.Een heerlijke film die behoorlijk apart en humoristisch uit de hoek kan komen.

Grown Ups (2010)
Bekijk de afbeeldingRegie: Dennis Dugan | Cast: Adam Sandler, Kevin James, Chris Rock, David Spade | Bekijk de trailer
Je houdt ervan, of je haat hem. Zo laat Grown Ups zich het beste typeren. In de Adam Sandler-film komen vijf voormalig klasgenoten nog eens samen om het leven te vieren. Maar ze komen erachter allemaal een stuk ouder en volwassener, maar niet wijzer geworden te zijn.

En verder...
En dan de rest van de films die Netflix geplaatst heeft.

Actie
Mersal (2017)
Naam Shabana (2017)
Spyder (2017)
xXx: Return of Xander Cage (2017)

Drama
May We Chat (2014)
Mom (2017)
Pad Man (2018)
Parmanu: The Story of Pokhran (2018)
Tamasha (2015)

Komedie
Toilet: Ek Prem Katha (2017)
Qarib Qarib Singlle (2017)


NieuwsFilm

meest populair