Daniel Craig en Rachel Weisz verwelkomen eerste kindje op de wereld

Zou er beschuit met roze of met blauwe muisjes op tafel staan?

Hollywoodkoppel Daniel Craig (Spectre, Logan Lucky) en Rachel Weisz (The Favourite, Oz the Great and Powerful) zijn de kersverse ouders geworden van hun eerste kindje samen. Onlangs verwelkomden de twee namelijk een dochtertje op de wereld. De naam van het meisje is nog niet bekend.

Oscarwinnares Rachel Weisz (48) is deze week bevallen van een meisje, zo meldt de Britse krant Mirror. Dit is het eerste kindje dat ze krijgt met haar man Daniel Craig (50). De actrice maakte haar zwangerschap in april bekend in een interview met The New York Times. "Daniel en ik zijn zo blij. We krijgen een klein mensje", zei Weisz toen. "We kunnen niet wachten om hem of haar te ontmoeten. Het is allemaal nog een groot mysterie".

Het stel deed erg geheimzinnig over de zwangerschap en is de afgelopen maanden niet meer samen in het openbaar gespot. Het stel trouwde in 2011. Uit eerdere huwelijken hadden de twee al wel kinderen. Craig en Weisz wonen samen in New York, Amerika. Gelukkig heeft Craig nu ook extra veel tijd om te genieten van zijn pasgeboren dochter, aangezien de opnames van de volgende Bond-film flink zijn uitgesteld.

NieuwsFilm

meest populair