De vijf topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

De vijf topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Weer een mooi lijstje!

Elke week voegt Netflix heel wat films toe aan de database. Daar zitten soms mooie films tussen en soms wat minder mooie. In dit artikel lichten we de vijf beste films uit die nieuwe toevoegingen uit en bieden we je een overzicht met alle andere producties die nu beschikbaar zijn.

American Gangster (2007)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ridley Scott | Cast: Denzel Washington, Russell Crowe, Chiwetel Ejiofor, Josh Brolin | Bekijk de trailer
Frank Lucas viel voor niemand op: de stille chauffeur van een van de leidende misdaadbazen van de stad. Maar als zijn baas doodgaat, gebruikt hij de opening om zijn droom te realiseren: een machtsstructuur opbouwen en daarmee zijn eigen drugs verspreiden, die beter zijn dan de rest. Maar de politie realiseert zich al snel wat er aan de hand is en heeft het op Frank voorzien.

Elizabeth (1998)
Bekijk de afbeeldingRegie: Shekhar Kapur | Cast: Cate Blanchett, Geoffrey Rush, Christopher Eccleston, Joseph Fiennes | Bekijk de trailer
Londen, 1554. Engeland barst van de intriges. Elizabeth, die afstamt van King Henry VIII wordt op haar zestiende gevangen gezet door haar halfzus Mary. Maar op haar 23ste wordt ze alsnog koningin. Om te overleven, moet Elizabeth proberen de intriges van het koninklijk hof te weerstaan en de verborgen agenda's van bondgenoten en vijanden ontrafelen.

Miami Vice (2006)
Bekijk de afbeeldingRegie: Michael Mann | Cast: Colin Farrell, Jamie Foxx, Li Gong, Naomie Harris | Bekijk de trailer
Heerlijke actiefilm gebaseerd op de serie uit de jaren tachtig. Detectives Crockett en Tubbs onderzoeken een zaak, terwijl hun persoonlijke en privélevens door elkaar beginnen te lopen. En dat op wel heel gevaarlijke manieren.

The Breakfast Club (1985)
Bekijk de afbeeldingRegie: John Hughes | Cast: Emilio Estevez, Paul Gleason, Anthony Michael Hall, John Kapelos | Bekijk de trailer
Heerlijke film uit de jaren tachtig. Op een zaterdag moeten Claire (de prinses), Andrew (de sporter), John (de crimineel), Brain (de hersenen) en Allison (de alto) samen nablijven. Ze hebben niets gemeen, behalve dat ze moeten nablijven. En dat leidt tot bijzondere conclusies.

Jane (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Brett Morgen | Cast: Jane Goodall | Bekijk de trailer
Met behulp van meer dan honderd uur aan ongebruikt materiaal, maakte Brett Morgen deze documentaire over onderzoeker Jane Goodall. Zij deed baanbrekend onderzoek naar chimpansees en wist daarmee de denkbeelden over primaten op de kop te zetten.

En verder...
En dan de rest van de films die Netflix geplaatst heeft.

Actie
Mercury Rising (1998)
Smokey and the Bandit (1977)

Drama
Valentine's Again (2017)
On My Skin (2018)

Thriller
film=https://www.filmtotaal.nl/film/24292]Psycho II[/film]


NieuwsFilm

meest populair