Wordt Jon Hamm de nieuwe Batman?

Wordt Jon Hamm de nieuwe Batman?

Hamm wil het stokje wel overnemen van Affleck.

Wanneer de discussie weer eens oplaait, wordt de naam van Mad Men en Baby Driver-ster Jon Hamm regelmatig genoemd. Nu de terugkeer van in de rol zeer onwaarschijnlijk is geworden, doen die geruchten weer de ronde en wordt de naam van [url=https://www.filmtotaal.nl/persoon/26085]Jon Hamm weer naar voren geschoven om de titelrol te spelen in The Batman.

In een interview, waarin hij ook Black Panther en de serie Legion als recente voorbeelden van goede superheldenfilms (en series) noemde, reageerde Jon Hamm op deze geruchten:

''Ik heb die geruchten al rond horen zoemen sinds het eerste seizoen van Mad Men. Ik heb nog nooit een aanbod gehad. En ik heb met al die mensen [die hem de rol zouden kunnen aanbieden, red.] rond de tafel gezeten. Ik denk dat het internet wil wat het wil. Het hangt af van het script, wat het verhaal is. Ik ben een groot fan van strips, altijd al geweest. Ik las al strips vanaf mijn negende, of eerder. En ik weet er flink wat van. En ik hou van het genre [stripverfilmingen, red.], en ik hou ervan als het goed gedaan wordt. Het komt allemaal aan op het verhaal. Ik zou waarschijnlijk wel in het pak van Batman passen. Ik zou er flink voor naar de sportschool moeten, waar ik niet van houdt. Maar, ik weet zeker dat er een interesse versie van dat wezen is te maken. En als ze mij daarvoor op de schouder tikken en ervoor vragen, waarom niet? Maar goed, een heleboel mensen moeten daar hun goedkeuring aan geven, natuurlijk niet alleen op het internet."



NieuwsFilm

meest populair