Bradley Cooper ziet overleden vader nog vaak in dromen

Bradley Cooper ziet overleden vader nog vaak in dromen

De debuterend regisseur verloor zijn vader zeven jaar geleden.

In 2011 kwam de vader van Hollywoodster Bradley Cooper (Avengers: Infinity War, American Hustle) te overlijden aan de gevolgen van longkanker. De dood van zijn vader heeft een enorme impact gehad op Cooper. Nu, zeven jaar later, denkt hij nog veel aan hem. Zijn vader was ook een persoonlijke inspiratiebron voor zijn aankomende regiedebuut A Star Is Born.

In een interview met de Amerikaanse radiozender NPR heeft debuterend regisseur Bradley Cooper meer verteld over A Star is Born. Het verhaal van zijn debuutfilm blijkt ook deels gebaseerd te zijn op zijn persoonlijke leven, zo onthult hij. Cooper zegt dat vooral zijn overleden vader een inspiratiebron voor hem is geweest. "Ik denk iedere dag wel aan mijn vader. Dank God, ik droom zelfs over hem - hij verschijnt regelmatig in mijn dromen", vertelt Cooper over de herinneringen aan zijn vader.

Coopers vader is aanwezig in A Star is Born
"Er zijn een heleboel dingen in de film die niemand anders zou weten. Knipogen, naar mijn vader. Zo heet mijn hond in de film Charlie. Dat is ook de naam van mijn vader", legt de Hollywoodster uit. "Zo was mijn vader toch altijd in de buurt bij het maken van deze film". Cooper werd in maart vorig jaar zelf voor het eerst vader. Hij kreeg toen samen met zijn vriendin Irina Shayk een dochtertje. Normaliter laat Cooper niet veel los over zijn privéleven, maar in dit interview met NPR was hij dus bijzonder openhartig.

NieuwsFilm

meest populair