Celebrity

Bradley Cooper ziet overleden vader nog vaak in dromen

De debuterend regisseur verloor zijn vader zeven jaar geleden.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jeffrey Kouters om 19:34 in Celebrity
In 2011 kwam de vader van Hollywoodster Bradley Cooper (Avengers: Infinity War, American Hustle) te overlijden aan de gevolgen van longkanker. De dood van zijn vader heeft een enorme impact gehad op Cooper. Nu, zeven jaar later, denkt hij nog veel aan hem. Zijn vader was ook een persoonlijke inspiratiebron voor zijn aankomende regiedebuut A Star Is Born.

In een interview met de Amerikaanse radiozender NPR heeft debuterend regisseur Bradley Cooper meer verteld over A Star is Born. Het verhaal van zijn debuutfilm blijkt ook deels gebaseerd te zijn op zijn persoonlijke leven, zo onthult hij. Cooper zegt dat vooral zijn overleden vader een inspiratiebron voor hem is geweest. "Ik denk iedere dag wel aan mijn vader. Dank God, ik droom zelfs over hem - hij verschijnt regelmatig in mijn dromen", vertelt Cooper over de herinneringen aan zijn vader.

Coopers vader is aanwezig in A Star is Born
"Er zijn een heleboel dingen in de film die niemand anders zou weten. Knipogen, naar mijn vader. Zo heet mijn hond in de film Charlie. Dat is ook de naam van mijn vader", legt de Hollywoodster uit. "Zo was mijn vader toch altijd in de buurt bij het maken van deze film". Cooper werd in maart vorig jaar zelf voor het eerst vader. Hij kreeg toen samen met zijn vriendin Irina Shayk een dochtertje. Normaliter laat Cooper niet veel los over zijn privéleven, maar in dit interview met NPR was hij dus bijzonder openhartig.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Judge

Avatar

mijn vader overleed ook in 2011. Wat een ongelooflijk k*tjaar was dat. Bradley, Ik voel met je mee...

Sunspot

Avatar

^

Ja, ken het, mijn moeder, wat langer geleden, maar blijft, wel minder natuurlijk.

nieuwslaatste nieuws

meest populair