Celebrity

Opvallend: Anna Kendrick vindt oud-president Barack Obama maar een eikel

Kendrick maakte hem aan het lachen.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jeffrey Kouters om 14:00 in Celebrity
Hollywoodactrice Anna Kendrick (A Simple Favor, Pitch Perfect 3) was vorig weekend te gast bij The Late Show with Stephen Colbert en onthulde daar een geinige anekdote over haar ontmoeting met de voormalige Amerikaanse president Barack Obama. Kendrick noemde hem ooit recht in zijn gezicht een klootzak. Natuurlijk als grap.

In de talkshow van presentator Stephen Colbert vertelde Anna Kendrick dat zij in 2012 werd uitgenodigd om aanwezig te zijn bij een officiële bijeenkomst van toenmalig president Barack Obama in Los Angeles, Amerika. In een klein zaaltje hield Obama daar een speech over de Amerikaanse economie. Tijdens zijn verhaal wees hij plotseling naar Kendrick in het publiek en zei: "Anna was in één van mijn favoriete films ooit, Up in the Air. Die film ging ook over de economie en de recessie".

Lachen tijdens het fotomoment
Na de speech van Obama volgde er een fotomoment en mochten de twee even handjes schudden. "Ik hoop niet dat ik je net voor schut heb gezet", zei de oud-president volgens Kendrick tegen haar. "Ja, je bent gewoon een eikel", floepte Kendrick eruit. Gelukkig kon Obama wel om haar woorden lachen. Hij schijnt zelfs dubbel te hebben gelegen van het lachen. Kendrick werd overigens ook voor een Oscar voor beste vrouwelijke bijrol genomineerd voor haar rol in Up in the Air (2009).

Het hele interview met Kendrick kun je hieronder bekijken! Aanrader!9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Frietgezicht

Avatar

Wat een rattekop heeft ze. Maar blij met dit nieuws, mijn dag kan niet meer stuk!

nooffencetaken

Avatar

Goddomme, wat een verschrikkelijk mens.

Scamander

Avatar

De clickbait begint zo ondertussen mijn strot uit te komen hier. Gaat het zo slecht met de ad revenue?

Ang3l

Avatar

Anna Kendrick, heerlijk mens :D

Frietgezicht

Avatar

^ Maar over de vermissing van Fan BingBing geen woord hier op FT he!

Ze heeft 65 miljoen volgers op social media en is de best betaalde Chinese actrice ooit. Maar al drie maanden is niets meer vernomen van Fan Bingbing, de 36-jarige superster die wij vooral kennen van haar rol als Blink in de film ‘X-Men: Days of Future Past’ uit 2014. Ze werd beschuldigd van belastingfraude. Mogelijk houdt de overheid haar daarom vast. Anderen beweren dat ze asiel aanvroeg in de VS.

Hoe kan een wereldberoemde actrice zomaar plots van de aardbol verdwijnen? Die vraag stellen zich miljoenen fans van Fan Bingbing. Alleen al op Instagram heeft ze 3,8 miljoen volgers. Merken waarvan ze het gezicht was, trekken plots hun handen af van haar. En de Chinese overheid weigert informatie over haar te geven. Het is dus gokken wat er met Fan Bingbing gebeurd is sinds begin juli.

Scheerzeep

Avatar

@Frietgezicht

Is al over geschreven. Is weinig 'nieuws' over te melden.

Frietgezicht

Avatar

^ ok excuses. Uhhh, is er wel al bekend of Affleck nog twijfelt over Batman? :P

Prince John

Avatar

Hoe gaat het verder met haar poes?

Fianna

Avatar

Tja, weer een kop bij een artikel waar je op het verkeerde been word gezet. Vraagje: Is zoiets nodig om lezers naar dit artikel te lokken?

nieuwslaatste nieuws

meest populair