Opvallend: Anna Kendrick vindt oud-president Barack Obama maar een eikel

Opvallend: Anna Kendrick vindt oud-president Barack Obama maar een eikel

Kendrick maakte hem aan het lachen.

Hollywoodactrice Anna Kendrick (A Simple Favor, Pitch Perfect 3) was vorig weekend te gast bij The Late Show with Stephen Colbert en onthulde daar een geinige anekdote over haar ontmoeting met de voormalige Amerikaanse president Barack Obama. Kendrick noemde hem ooit recht in zijn gezicht een klootzak. Natuurlijk als grap.

In de talkshow van presentator Stephen Colbert vertelde Anna Kendrick dat zij in 2012 werd uitgenodigd om aanwezig te zijn bij een officiële bijeenkomst van toenmalig president Barack Obama in Los Angeles, Amerika. In een klein zaaltje hield Obama daar een speech over de Amerikaanse economie. Tijdens zijn verhaal wees hij plotseling naar Kendrick in het publiek en zei: "Anna was in één van mijn favoriete films ooit, Up in the Air. Die film ging ook over de economie en de recessie".

Lachen tijdens het fotomoment
Na de speech van Obama volgde er een fotomoment en mochten de twee even handjes schudden. "Ik hoop niet dat ik je net voor schut heb gezet", zei de oud-president volgens Kendrick tegen haar. "Ja, je bent gewoon een eikel", floepte Kendrick eruit. Gelukkig kon Obama wel om haar woorden lachen. Hij schijnt zelfs dubbel te hebben gelegen van het lachen. Kendrick werd overigens ook voor een Oscar voor beste vrouwelijke bijrol genomineerd voor haar rol in Up in the Air (2009).

Het hele interview met Kendrick kun je hieronder bekijken! Aanrader!



NieuwsFilm

meest populair