Pennywise leeft weer op nieuwe 'It: Chapter 2' foto's

Pennywise leeft weer op nieuwe 'It: Chapter 2' foto's

De dansende clown.

Uiteraard keert in IT: Chapter Two de Zweedse acteur Bill Skarsgård (The Divergent Series: Allegiant, Deadpool 2) terug als de enge clown Pennywise. De opnames voor de film zijn ondertussen al even onderweg en nu zijn er duidelijke foto's van de dansende clown Pennywise online verschenen, via Just Jared.

Via onderstaande Tweet van Just Jared kun je alle foto's bekijken. Waar 'het' zich bevindt wordt niet echt duidelijk, maar de opnames vonden volgens de kiekjesjager plaats in Port Hope in Canada, overduidelijk in een modderig moeras.


Het vervolg op de kaskraker IT speelt zich 27 jaar later af. De tieners die de Loser's Club vormden zijn ondertussen een stuk ouder. Een telefoontje zorgt ervoor dat ze weer bij elkaar komen. Hun doel: eens en voor altijd afrekenen met 'het'.

Met onder meer rollen voor Jessica Chastain (Beverly), James McAvoy (Bill), Bill Hader (Richie), James Ransone (Eddie), Andy Bean (Stan), Jay Ryan (Ben) en Isaiah Mustafa (Mike) draait Andy Muschietti's Chapter 2 vanaf 5 september 2019 in de Nederlandse bioscoopzalen!

NieuwsFilm

meest populair