Celebrity

Danny DeVito redde leven Michael Douglas door slangengif uit zijn hand te zuigen

De twee doorgewinterde Hollywoodsterren zijn al jarenlang bevriend!

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jeffrey Kouters om 17:50 in Celebrity
Hollywoodacteur Danny DeVito (Dumbo, Matilda) was afgelopen donderdag te gast in de Amerikaanse talkshow The Talk om zijn nieuwe animatiefilm Smallfoot te promoten. Daar vertelde hij ook nog een bijzondere anekdote over zijn goede vriend en collega Michael Douglas (Ant-Man and the Wasp, Unlocked). DeVito zou diens leven hebben gered dankzij een heldhaftig optreden in Mexico. De twee waren daar ooit voor de filmopnames van Romancing the Stone (1984).

"We waren in Mexico, in zo'n ruige buurt", zegt DeVito tijdens het interview. "Er was een vent daar die in de laadbak van zijn pick-up truck een kist met slangen had staan". Volgens DeVito trokken de slangen de nodige aandacht van de kinderen uit de buurt, maar DeVito moest er zelfs niks van hebben. Hij is namelijk bang van slangen. "Er waren een hoop nieuwsgierige kinderen. Zelf ben ik ontzettend bang van slangen, dus ik bleef op een veilige afstand staan".

"Michael Douglas daarentegen... Hij is niet zo bang aangelegd", vertelt de Hollywoodacteur over zijn goede vriend. "Die vent nam op een gegeven moment een slang op zijn arm, tot groot genoegen van die kinderen én Michael, die ondanks mijn waarschuwingen, de slang zelf ook maar beetgreep". Helaas voor Douglas had hij beter kunnen luisteren naar DeVito."En toen beet die slang hem in zijn hand...", vervolgt DeVito.

Het had ook erger gekund
"Ik had ooit eens ergens gehoord dat je dan het beste het gif er onmiddellijk uit kunt zuigen, dus dat is wat ik deed". DeVito over zijn hulp: "Ik greep zijn hand vast en spuugde flink in het rond". Toch was er nog een kleine opluchting. "Zo erg was het ook weer niet. Gelukkig was hij niet in z'n ballen gebeten!"

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Frietgezicht

Avatar

Gelukkig voor hem beet die slang tijdens de film Twins Arnie niet in zijn lul.

Angelo1979

Avatar

“Veel slangenbeten zorgen enkel voor wat kleine bijtwondjes, er komt geen of weinig gif bij kijken. Er zijn echter ook slangenbeten die veel ernstiger zijn. Deze kunnen voor blijvende schade zorgen of zelfs de dood als gevolg hebben. Wanneer correct gehandeld wordt, hoeft dit echter niet het geval te zijn. Door een drukverband aan te leggen zijn veel giffen een stuk minder schadelijk. Gif uitzuigen of wegsnijden werkt niet en de bloedstroom afknellen is ook niet verstandig.”

“Niet snijden, zuigen of de bloedstroom afsluiten. Je krijgt het gif niet meer uit de wond, dus dat proberen heeft geen zin. Door de bloedstroom te lang af te sluiten kun je het ledemaat verliezen wanneer dit niet nodig zou zijn.”

Hahaha... veel sucses met uitzuigen.

Mas7

Avatar

Romancing the Stone, blijft een gave film!

Angelo1979

Avatar

Inderdaad, de films blijven goed.

Master Of Films

Avatar

Frietgezicht "Gelukkig voor hem beet die slang tijdens de film Twins Arnie niet in zijn lul"
Had wel gepast, want die film Twins zuigt enorm.

Mas7 "Romancing the Stone, blijft een gave film!"
Zekers, was ook 1 van de betere Robert Zemeckis films. The Jewel of the Nile was wat minder, alleen wel weer goed in beeld gebracht door Jan de Bont (die ook de 1e Die Hard zo goed in beeld kon brengen).

nieuwslaatste nieuws

meest populair