Algemeen

Officieel: DC-film 'Birds of Prey' in 2020 in de bioscoop

Eentje om te noteren?

door Bram de Groot om 12:17 in Algemeen
Met Aquaman, Shazam! en Wonder Woman 1984 verschijnen tot eind 2019 drie films in het DC Extended Universe. De eerste film die daarna uit moet komen heeft nu officieel een datum. Birds of Prey moet namelijk in februari 2020 in de wereldwijde bioscoopzalen verschijnen. Het nieuws werd onthuld via The Wrap.

In die DCEU-film speelt Margot Robbie het waarschijnlijk belangrijkste personage Harley Quinn. Ze speelde de rol uiteraard eerder in het financieel succesvolle Suicide Squad uit 2016. Andere "Birds" moeten Huntress, Black Canary, Renee Montoya en Cassie Cain worden. Voor die rollen wordt nu invulling gezocht. De slechterik luistert naar verluidt naar de schuilnaam Black Mask.

Overigens is Birds of Prey niet de officiële titel. Volgens The Wrap volgt er nog een definitieve titel. De officiële datum voor de superheldenfilm van Warner Bros. en regisseur Cathy Yan staat nu op 7 februari 2020 en de opnames moeten eind 2018 of begin 2019 aanvangen.

De datum is enigszins opvallend, aangezien een week later Bond 25 in de States verschijnt.

10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Master Of Films

Avatar

Typisch DCEU, waarvan ik het idee krijgt dat ze steeds meer schijt aan het bronmateriaal hebben.

Imho zou Barbara Gordon als Oracle of Batgirl in Birds of Prey moeten. Waarom kies men voor Harley Quinn? Zij zou eigenlijk in Gotham Sirens moeten zitten. Of men maakt een Birds of Prey met een Gotham Sirens mash-up. Dan hoop ik dat Poison Ivy & Catwoman ook langskomen. Afwachten maar.

Steve-O

Avatar

Volgens mij om Harley Quinn uiteindelijk alsnog de grote anti-heldin te laten zijn. De rest van het clubje zal wel aan de goede kant van de wet staan ;)

ThomasOMalley

Avatar

Een feature length film met een schaars geklede Margot Robbie mag eigenlijk geen klachten opleveren, maar ik wacht toch liever een weekje langer op de nieuwe Bond.

Master Of Films

Avatar

Tja Thomas, een schaars geklede Margot Robbie was zeker een showsteler. Alhoewel de introductie & onthoofding van Slipknot de hoogtepunten waren.

@Steve-O dat klinkt juist als een Gotham City Sirens met een Birds of Prey sausje Smiley face

SunChaser

Avatar

Officieel bij DC¿ net zo officieel als de batman solofilm met affleck, de Cyborg solofilm en de Justice League part 1 and 2 ?

Sunspot

Avatar

Dit is sowieso niet echt een film waar ik naa ruitkijk

rainking

Avatar

Dit kon best wel wat worden, maar ik heb alweer het idee dat het helemaal de verkeerde kant op gaat.

Decepticon

Avatar

Ja uiteraard, waarom ook niet, de titel Birds of Prey klinkt natuurlijk weer niet goed in de stront oren van WB, dat zal iets van Strong Women ofzo moeten worden.....

Echt waar, de DC property moet z.s.m. weg bij WB!
Ik heb begin dit jaar de docu op AMC gezien over de 3 broers die de WB filmstudio hebben opgezet en ik kan WB van vandaag de dag daar totaal niet mee associëren.

benjamin

Avatar

Overigens is Birds of Prey niet de officiële titel. Volgens The Wrap volgt er nog een definitieve titel.
Birds Of Prey: A New Dragon Tattoo Story?

NieuwsFilm

meest populair