De vijf topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

De vijf topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Weer een nieuwe maand, dus er staat heel wat nieuws op Netflix.

Elke week voegt Netflix heel wat films toe aan de database. Daar zitten soms mooie films tussen en soms wat minder mooie. In dit artikel lichten we de vijf beste films uit die nieuwe toevoegingen uit en bieden we je een overzicht met alle andere producties die nu beschikbaar zijn.

Hunt for the Wilderpeople (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Taika Waititi | Cast: Sam Neill, Julian Dennison, Rima Te Wiata, Rachel House | Bekijk de trailer
Ricky Baker is bij allerlei pleeggezinnen opgegroeid. Maar het is een echt probleemjoch, dat voor een verse start geplaatst wordt op het Nieuw-Zeelandse platteland. Voor de stadse knul is dat heel lastig, al komt hij terecht bij de lieve tante Bella, chagrijnige Het en hun hond Tupac. Als Ricky zijn huis dreigt kwijt te raken, slaat hij op de vlucht en doet dat samen met Hec. Daarop wordt een nationale zoektocht naar de twee gestart. Heerlijke komedie van Taika Waititi.

Passengers (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Morten Tyldum | Cast: Jennifer Lawrence, Chris Pratt, Michael Sheen, Laurence Fishburne | Bekijk de trailer
Twee van de grootste filmsterren in één film: Chris Pratt en Jennifer Lawrence. Zij spelen twee passagiers op een interstellair ruimteschip, dat op weg is naar een nieuwe kolonie. Maar negentig jaar te vroeg worden ze wakker. Daarop moeten ze proberen te zoeken naar een manier om toch nog te kunnen slapen en aan te komen op bestemming. Dat blijkt ingewikkeld, want er is iets mis met het schip, dat de levens van alle passagiers bedreigt.

The untouchables (1987)
Bekijk de afbeeldingRegie: Brian De Palma | Cast: Kevin Costner, Sean Connery, Charles Martin Smith, Andy Garcia | Bekijk de trailer
Chicago van de jaren dertig verkeert in handen van gangster Al Capone, een legende. Niemand is erin geslaagd zijn misdadige imperium in te perken. Tot de Amerikaanse belastingdienst een agent op het klusje te zetten: Eliott Ness. Aan de bescheiden man de taak om dat te doen wat velen onmogelijk achtten.

Operation Finale (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Chris Weitz | Cast: Oscar Isaac, Ben Kingsley, Mélanie Laurent, Lior Raz | Bekijk de trailer
In de jaren zestig hield de beruchte oorlogscrimineel Adolf Eichmann zich verscholen in Argentinië. Hij was verantwoordelijk voor het vervoer van miljoenen joden naar concentratiekampen en daarmee verantwoordelijk voor de dood van velen. Peter Malin, een Mossad-agent, jaagde op hem.

McFarland, USA (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Niki Caro | Cast: Kevin Costner, Ramiro Rodriguez, Carlos Pratts, Johnny Ortiz | Bekijk de trailer
Disney bracht deze film drie jaar geleden uit. Het is een formulefilm, die precies dat doet wat we zijn gaan verwachten van sportieve dramafilms. Toch: de film rond het cross country team van de McFarland middelbare school uit 1987 is ene mooie.

En verder...
En dan de rest van de films die Netflix geplaatst heeft.

Actie
Jagga Jasoos (2017)
The Taking of Pelham 123 (2009)
The Quick and the Dead (1995)
Vantage Point (2008)

Drama
Cut Bank (2014)
Damascus Cover (2017)

Documentaire
The Mask You Live In (2015)

Familiefilm
Annie (2014)
De Reddertjes in Kangeroeland (1990)
Dummie de Mummie en de tombe van Achnetoet (2017)
A Witches' Ball (2017)

Horror
Christine (1983)

Romantiek
Eat Pray Love (2010)

Thriller
Vijf minaretten in New York (2010)
What Happened to Monday? (2017)


NieuwsFilm

meest populair