Trailers die je nog niet op FilmTotaal zag!

Met Vice, Mary Queen of Scots en nog een aantal aanstaande bioscoopfilms.

Hieronder een reeks trailers die we afgelopen periode hebben gemist. Kijk jij naar bepaalde titels uit? Laat dan een reactie achter op de gebruikelijke plaats!

Vice (Trailer #1)

De biopic met Christian Bale als Dick Cheney. De film komt van regisseur Adam McKay, bekend van The Big Short. Vice verschijnt op 28 februari in de Nederlandse bioscoop.


Cold War / Zimna wojna (Official Trailer)

Dit is een Poolse film van Pawel Pawlikowski en deze maakte indruk tijdens het Cannes Film Festival. De filmmaker werd uitgeroepen tot Beste regisseur. Begin november in de bioscoop.


On the Basis of Sex (Official International Trailer)

Een biopic met Felicity Jones, Justin Theroux, Armie Hammer en Kathy Bates. Deze zoomt in op Ruth Bader Ginsburg, een vrouw die vecht voor haar rechten.


Mary Queen of Scots (Trailer #2)

Dit kostuumdrama met Margot Robbie, Saoirse Ronan, Guy Pearce en David Tennant verschijnt op 17 januari in de Nederlandse zalen. De regie lag in handen van Josie Rourke, bekend van de film Much Ado About Nothing uit 2011.


If Beale Street Could Talk (Trailer #2)

Dit alweer de tweede trailer voor de volgende film van Moonlight-regisseur Barry Jenkins. Met rollen voor Kiki Layne en Stephan James moet het drama op Valentijnsdag in première gaan.


De Collega's 2.0 (Trailer #1)

Voor onze Belgische bezoekers hieronder de trailer voor deze komedie van regisseur Jan Verheyen, bekend van titels als Het Vonnis en Het Tweede Gelaat. In december in Belgie in de bioscoop.


Robin Hood (Final Trailer)

Er zijn ondertussen al een paar trailers verschenen voor deze Robin Hood-film met namen als Taron Egerton, Jamie Foxx, Ben Mendelsohn en Jamie Dornan. In november in de bioscoop!


Beautiful Boy (Trailer #2)

Deze nieuwe film van Felix Van Groeningen (Belgica, The Broken Circle Breakdown) en met Steve Carell en Timothée Chalamet verschijnt op 29 november in de Nederlandse zalen.



NieuwsFilm

meest populair