Algemeen

Geen plannen meer voor Afflecks Batman en Cavills Superman

Warner slaat een andere richting in.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 06:38 in Algemeen
Het lijkt erop dat Warner Bros. geen nieuwe plannen heeft met Ben Afflecks Batman of Henry Cavills Superman. De twee heren lijken ergens geslachtofferd te zijn in de nieuwste omvorming van het DC Extended Universe. Nadat Justice League bepaald geen box office succes bleek, werd besloten de boel flink om te gooien.

Zo is er meer focus op standalone-films, maar ook op vrouwelijke hoofdpersonen. Nu blijkt dat het gevolg daarvan onder meer is dat er voorlopig geen plannen zijn voor Batman en Superman, zoals gespeeld door Cavill en Affleck. Van Affleck hadden we dat wel verwacht: de acteur twijfelt over de rol en zou hooguit nog terug kunnen keren in The Batman. Wat Cavills Superman betreft is er nog altijd geen beslissing gemaakt.

Het is geen geheim dat Affleck al langer denkt over een vertrek als Batman, maar dat hij tegelijk nog wel een film op zijn contract heeft. Eerst werd verwacht dat hij in Flashpoint zou spelen, maar ondertussen lijkt die film rond Ezra Millers The Flash een andere richting op te gaan. Het is dus de vraag wat er met Afflecks Batman te gebeuren staat. Wat Cavill betreft, is duidelijk dat de acteur de rol nog altijd wil spelen. Maar Warner wil zich momenteel eerst richten op personages als Supergirl.

14 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Robbepost

Avatar

Jammer. Justice league is een misbaksel maar de andere 2 films met de heren vind ik gewoon goed. Financieel ook wel aardig dacht ik.
Ik had liever Wonder Woman en Suïcide Squad gecancelled zien worden. In mijn ogen vele malen slechter dan MOS en BVS.

Mav Damian

Avatar

Tja komt er van als WB niet weet wat ze moeten doen.

Rich Art

Avatar

WB heeft te snel opgegeven en volgt de Sony-tactiek: Flikker alles overboord en begin opnieuw als het even tegenzit... Ze hadden beter moeten weten en gewoon het JL-verhaal voort moeten zetten. Dan was het ook niet zo'n rommeltje geworden dat het nu is.

Magnanimous

Avatar

Ah, eindelijk weer nieuws over Ben Affleck en Batman.

RobzZ01

Avatar

Apart dat WB zich niet aanpast aan de smeekbedes online voor een MoS2. Niet dat ze dat script gelijk moeten uitrollen, maar laat dit op z’n minst in development zijn. Met de belofte van Superman’s rol op het einde van Justice League moet gewoon meer gedaan worden. Cavill is de perfecte Superman en heeft nog niet de kans gekregen om de échte Superman te spelen. De versie in MoS en BvS voelen slechts als opwarmertje...

Ang3l

Avatar

Gelukkig.
Saaie helden.

Master Of Films

Avatar

Maar ze gaan wel door met Ezra Miller als Barry Allen!

d3c3pticon0608

Avatar

Zonde.. vond Affleck als Batman een goede keuze, en dat geldt ook voor Cavill als Superman. Vind MOS en BVS (extended) gewoon hele toffe films. Het is jammer dat het daarna mis is gegaan.. Blijf erbij dat ik denk dat Snyder (Als het tragische nieuws niet was gebeurt). Meer voor en aan het DCEU had kunnen brengen.. Jammer ook dat de handdoek zo snel in de ring wordt gegooid door de geld wolven van WB. 1 of 2 missers en alles moet anders, beter hadden ze doorgepakt en meer tijd gestoken in het huidige DCEU, zodat de missers vroeg of laat zouden worden vergeten door betere films die door gaan op het gene wat al was neergezet..

Civilian Supreme

Avatar

En wederom maken ze verkeerde keuzes, ze moeten gewoon prioriteit geven aan Mos 2. Wie zit er nou te wachten op de vrouwelijke varianten. Wonder Woman oke, maar de rest is niet echt interessant. (In mijn ogen dan)

chefry1983

Avatar

Dus nu kunnen we definitief concluderen dat Ben niet terugkeert als Batman

John Wayne

Avatar

Wtf, zijn ze bij Warner en DC op de kop gevallen door de 2 populairste comic-helden overboord te gooien en met slappe aftreksels als Supergirl (gaap) en the Flash ( was in JL meer een komische sidekick) door te gaan.

CaptainCab

Avatar

Nu nog de Joaquin Phoenix Joker in Suicide Squad zien te krijgen

Mothercopper

Avatar

Supergirl? Doe normaal. Hier zit niemand op te wachten. Affleck en Cavill zijn goed gecast. Maar zolang de studio zwabbert en blijk geeft van richtingloosheid, zal het niveau van Marvel nog lang niet bereikt worden.

nieuwslaatste nieuws