Geen plannen meer voor Afflecks Batman en Cavills Superman

Geen plannen meer voor Afflecks Batman en Cavills Superman

Warner slaat een andere richting in.

Het lijkt erop dat Warner Bros. geen nieuwe plannen heeft met Ben Afflecks Batman of Henry Cavills Superman. De twee heren lijken ergens geslachtofferd te zijn in de nieuwste omvorming van het DC Extended Universe. Nadat Justice League bepaald geen box office succes bleek, werd besloten de boel flink om te gooien.

Zo is er meer focus op standalone-films, maar ook op vrouwelijke hoofdpersonen. Nu blijkt dat het gevolg daarvan onder meer is dat er voorlopig geen plannen zijn voor Batman en Superman, zoals gespeeld door Cavill en Affleck. Van Affleck hadden we dat wel verwacht: de acteur twijfelt over de rol en zou hooguit nog terug kunnen keren in The Batman. Wat Cavills Superman betreft is er nog altijd geen beslissing gemaakt.

Het is geen geheim dat Affleck al langer denkt over een vertrek als Batman, maar dat hij tegelijk nog wel een film op zijn contract heeft. Eerst werd verwacht dat hij in Flashpoint zou spelen, maar ondertussen lijkt die film rond Ezra Millers The Flash een andere richting op te gaan. Het is dus de vraag wat er met Afflecks Batman te gebeuren staat. Wat Cavill betreft, is duidelijk dat de acteur de rol nog altijd wil spelen. Maar Warner wil zich momenteel eerst richten op personages als Supergirl.



NieuwsFilm

meest populair