Algemeen

Brie Larson deelt nieuwe officiële foto 'Captain Marvel' voor verkiezingen

Superheldin gaat over op politiek.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jeffrey Kouters om 15:56 in Algemeen
Hoofdrolspeelster Brie Larson (Room, Kong: Skull Island) heeft een nieuwe officiële foto gedeeld van haar aankomende film Captain Marvel. Met het kiekje roept Larson haar Amerikaanse fans op om vandaag te gaan stemmen voor de Congresverkiezingen.Vandaag kunnen de Amerikanen weer naar de stembus om hun nieuwe Congresleden te kiezen. Deze 'midterms', de verkiezingen die halverwege de termijn van de president worden gehouden, worden over het algemeen als erg belangrijk gezien. Veel Hollywoodsterren en andere invloedrijke figureren roepen dan ook massaal hun publiek op om ook te gaan stemmen.

Nieuwe foto Carol Danvers
Via social media probeert ook actrice Brie Larson haar volgers te activeren naar het stemlokaal. Dit doet zij mede door een nieuwe foto van Captain Marvel te plaatsen. Op de foto is haar personage Carol Danvers in haar groene Kree-outfit te zien op Aarde. Danvers lijkt bezig te zijn met een apparaat. Natuurlijk draait het vooral om de posters die te zien zijn op de foto.


Vanaf 6 maart 2019 is Captain Marvel in de Nederlandse bioscopen te zien!8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Artificialis

Avatar

Er is nog niemand die Captain Marvel heeft gezien, dus waar zij anderen in haar kostuum allemaal toe oproept zal men een rotzorg zijn. Het zou leuk zijn als de Republikeinen weer winnen, dan hebben we er op YouTube weer een paar jankvideo's bij van mensen die denken dat de wereld nu ECHT ten onder zal gaan.

Xenolicker

Avatar

Hopelijk wordt er iets gedaan aan het geweld tegen ouderen in de V.S. want dat schijnt helemaal uit de hand te lopen.

rainking

Avatar

Xenolicker
Hopelijk wordt er iets gedaan aan het geweld tegen ouderen in de V.S. want dat schijnt helemaal uit de hand te lopen.

I understood that reference.

Master Of Films

Avatar

^of je gehoorapparaat op zijn 11 wilt gaan zetten.

Sunspot

Avatar

Weten Amerikaanse burgers dat zelf niet of zo.

Ja, wordt kapot gegooid met al die celebrities en foto's over die verkiezingen

pete928s

Avatar

Weer een hollywood actrice die zich zonodig met politiek moet bemoeien zucht .

Mav Damian

Avatar

Maakt het iets uit of er een celebrity zijn mening geeft over de politiek? Alsof niemand hier eens tussenkomt om daarover zijn mening te geven. Overdreven reacties hier.

nieuwslaatste nieuws

meest populair