Netflix

De vijf topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Heel wat nieuws! Welke films kan je vanaf deze week streamen?

door Jim Pedd om 22:30 in Netflix
Elke week voegt Netflix heel wat films toe aan de database. Daar zitten soms mooie films tussen en soms wat minder mooie. In dit artikel lichten we de vijf beste films uit die nieuwe toevoegingen uit en bieden we je een overzicht met alle andere producties die nu beschikbaar zijn.

The Ballad of Buster Scruggs (2018)
Regie: Ethan Coen, Joel Coen | Cast: Liam Neeson, James Franco, Zoe Kazan, David Krumholtz Bekijk de trailer
De Coen Brothers vertellen met deze film in zes delen het verhaal van Buster Scruggs. Elk van de delen focust zich weer op een bepaald onderdeel van het leven in het wilde westen. Het is de eerste film van de Coen Brothers voor Netflix en kijkt onder meer naar een zanger, een bankovervaller, twee reizende artiesten en een mijnwerker. De film is goed ontvangen en kreeg op het filmfestival van Venetië de prijs voor het beste scenario.

Tarzan (1999)
Regie: Chris Buck, Kevin Lima | Cast: Brian Blessed, Glenn Close, Minnie Driver, Tony Goldwyn | Bekijk de trailer
Disney bracht in 1999 animatiefilm Tarzan uit, een musical gebaseerd op het verhaal Tarzan of the Apes van Edgar Rice Burroughs. In de film maakt een Engels echtpaar een scheepbreuk door, waardoor ze ergens in het regenwoud van Congo stranden. Ze bouwen er een plek om te wonen, waar ze voor hun zoon zorgen. Als ze gedood worden door de luipaard Sabor, moet het jongetje voor zichzelf zorgen. Gelukkig voeden de gorilla's het mensenjoch op. Maar als er dan onderzoekers langskomen, moet Tarzan kiezen tussen twee werelden.

The Age of Adaline (2016)
Regie: Lee Toland Krieger | Cast: Blake Lively, Michiel Huisman, Harrison Ford, Ellen Burstyn | Bekijk de trailer
Een aparte film van regisseur Lee Toland Krieger, met hoofdrollen voor Blake Lively, Michiel Huisman en Harrison Ford. De film heeft een apart uitgangspunt. Adaline is een vrouw die in 1908 geboren is, maar decennia later nog altijd even oud lijkt. Fysiek ziet ze eruit als een 29-jarige vrouw. Om haar geheim te beschermen, probeert ze uit de buurt van relaties te blijven. De jonge Ellis Jones is echter de eerste waar Adaline verliefd op wordt en als ze dan met hem naar zijn ouders gaat, moet ze keuzes maken.

Cam (2018)
Regie: Daniel Goldhaber | Cast: Madeline Brewer, Patch Darragh, Melora Walters, Devin Druid | Bekijk de trailer
Een Amerikaanse horrorfilm die in juli draaide tijdens het Fantasia International Film Festival. Het is een debuutfilm, die meteen prijzen won voor het beste debuut en beste scenario. Netflix kocht de film dan ook aan en brengt hem vandaag uit. Een jong cammeisje, Alice, komt erachter dat ze op haar site vervangen is door een exacte kopie van zichzelf. De klanten van die kopie beginnen te verdwijnen en al snel blijkt dat er iets niet helemaal pluis is.

Schone handen (2015)
Regie: Tjebbo Penning | Cast: Frederik Brom, Poal Cairo, Jenne Decleir, Nino den Brave | Bekijk de trailer
Sylvia en Eddie hebben een prima leventje voor zichzelf opgebouwd in Amsterdam-Zuid. Daar hebben ze twee kinderen en zijn ze eigenlijk nog best rijk. Die rijkdom halen ze uit drugshandel, die geleid wordt door Eddie. Als de politie binnenvalt, besluit Sylvia dat ze er uit wil en dat ze er klaar mee is. Maar ze weet ook dat Eddie dat niet toe zal staan, omdat ze te veel weet.

En verder...
En dan de rest van de films die Netflix geplaatst heeft.

Actie
Braqueurs (2015)
BuyBusty (2018)

Drama
6 Below: Miracle on the Mountain (2017)

Documentaire
Faster (2003)

Familiefilm
Christmas Wedding Planner (2017)
Shopkins - Chef Club (2016)
Shopkins - Wereld Reis (2017)
Shopkins - Wild (2018)
The Inbetweeners Movie (2011)
The Princess Switch (2018)


3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

John Wayne

Avatar

Ik ben benieuwd naar de nieuwe western van de gebroeders Coen, maar ook Cam lijkt me wat. Schone Handen is op herhaling. Voor de rest is The Inbetweeners Movie wel grappig.

John Wayne

Avatar

Even off topic, schrijver William Goldman is overleden. Hij won 2 oscars voor de scenario's van All The President's Men en Butch Cassidy and the Sundance Kid. Hij schreef ook de scenario's voor andere grote hits zoals Misery en The Princess Bride. Daarnaast werkte hij ook als niet genoemde scriptdoctor aan o.a. A Few Good Men. Jonathan Demme erkende dat hij op advies van Goldman op het laatste moment een grote scène uit The Silence of the Lambs sneed, wat de film sterk verbeterde.

Decepticon

Avatar

Wat is dit nou? Dit artikel heb ik begin deze week of eind vorige week ook al gelezen....

nieuwslaatste nieuws

meest populair