Geen Stan Lee-cameo in 'X-Men: Dark Phoenix'

Geen Stan Lee-cameo in 'X-Men: Dark Phoenix'

Hoewel de overleden Lee wel al een cameo had gefilmd voor de vierde Avengers-film, zal hij niet de revue passeren in de nieuwe X-film.

Stan Lee is nog maar net overleden, maar er wordt al druk gespeculeerd over wat zijn laatste cameorol in een Marvel-gerelateerde productie zal zijn. Lee had cameorollen in alle Marvel Studios-films, beide Deadpools, twee van de Fantastic Four-films, drie X-Men films, alle vijf pre-MCU Spider-Man films, maar ook in de films Venom, Daredevil (2003), Hulk (2003), Kick-Ass, Mallrats, Big Hero 6 en een groot aantal tv-series.

De stem van Lee is binnenkort nog te horen in zowel Ralph Breaks the Internet als Spider-Man: Into the Spider-Verse. Hij zal daarbij ook nog in elk geval zijn opwachting maken in Captain Marvel en de vierde Avengers.

Maar zijn er nog meer films waar we Lee langs zullen zien komen? Vandaag weten we te melden dat hij in elk geval niet in Dark Phoenix, de nieuwste X-film, zijn opwachting zal maken. Het is onduidelijk of dit altijd het plan was, of dat er mogelijk nog opnames met lee moesten plaatsvinden. Gezien de serieuze toon van de film lijkt het waarschijnlijk dat er geen plek was voor een grappige cameo.

Dark Phoenix draait vanaf 6 juni 2019 in de Nederlandse bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair