Channing Tatum heeft acteercarrière te danken aan Amanda Bynes

Channing Tatum heeft acteercarrière te danken aan Amanda Bynes

Tatum is haar dan ook ontzettend dankbaar.

Volgens actrice Amanda Bynes (Hairspray, Robots) heeft zij een belangrijke rol gespeeld bij de totstandkoming van de Hollywoodcarrière van Channing Tatum (Magic Mike, Step Up), zo claimt zij in het Amerikaanse blad Paper. Tatum heeft inmiddels ook gereageerd op dit opmerkelijke nieuws.

Geloof het of niet, maar er zijn tijden geweest waarin actrice Amanda Bynes (32) vele malen beroemder was dan Hollywoodster Channing Tatum (38). Jarenlang heeft Bynes te kampen gehad met zware psychische problemen, maar inmiddels heeft ze haar leven weer goed op de rails. In een nieuw interview met Paper vertelt Bynes dat zij vroeger extra deuren voor Tatum heeft weten te openen in Hollywood.

Bynes wilde Tatum per se in film
Bynes beweert dus dat Tatum zijn roem mede aan haar te danken heeft. Dat heeft alles te maken met Tatums casting in She's the Man (2006), een van zijn eerste grote filmrollen. "Ik heb moeten vechten voor Channing om hem in die film gecast te krijgen, omdat hij toen nog niet beroemd was", vertelt Bynes in het magazine.

"Hij had toen net een reclamecampagne gedaan en toen ik hem zag wist ik meteen dat hij een ster was waar elk meisje van zou gaan houden", vervolgt ze. De producenten van She's the Man zagen hem echter niet zitten, omdat hij veel ouder dan alle andere castleden was. "Ik heb ze gesmeekt om me te geloven", aldus Bynes.

Leuke reactie Tatum
Wie denkt dat Bynes maar wat uit haar nek kletst, heeft het goed mis. In een reactie aan Sky News heeft Tatum namelijk laten weten dat hij Bynes inderdaad ontzettend dankbaar is voor haar steun. "Ze heeft me zeker geholpen", vertelt hij. "Ik bedank haar echt iedere dag voor deze kans". Misschien kan Tatum nu op zijn beurt Bynes helpen? Bynes wil namelijk weer beginnen met acteren.

NieuwsFilm

meest populair