Celebrity

Dakota Johnson was eigenlijk te onzeker voor 'Suspiria'

Gelukkig gaf ze deze mooie filmrollen niet op!

door Jeffrey Kouters om 12:18 in Celebrity
Net als zoveel mensen, is ook Hollywoodactrice Dakota Johnson (Fifty Shades Freed, Bad Times at the El Royale) weleens onzeker. Zo twijfelde Johnson erg over haar rol in Suspiria en wilde ze zich eigenlijk terugtrekken uit het project, zo vertelt ze in een gesprek met collega-acteur Armie Hammer.

Het Amerikaanse filmvakblad Variety heeft ook dit jaar weer een aantal Actors on Actors-sessies geregeld waarin bekende acteurs met elkaar in gesprek gaan over hun vak. In de laatste uitzending ging Dakota Johnson in gesprek met Armie Hammer. Johnson doet onder meer een boekje open over haar innerlijke twijfels. Ze vertelt over een gesprek dat zij voor de opnames van Suspiria heeft gehad met regisseur Luca Guadagnino en haar tegenspeelster Tilda Swinton. "Ik zat huilend in Luca's kantoor en zei hem dat ik een oplichtster ben en dat ik dit niet kan", vertelt Johnson aan Hammer.

Terugkerend probleem
De actrice schijnt al heel haar professionele leven last te hebben van dergelijke onzekerheden. "Al mijn hele leven lang heb ik het idee dat iemand ooit zal ontdekken dat ik een fraudeur ben", vervolgt ze. "Schijnbaar is dit iets waar meer artiesten last van hebben, het gevoel dat je deze baan of carrière eigenlijk niet verdient". Johnson herinnert zich dat ze eerder ook eenzelfde gesprek met Guadignino en Swinton heeft gehad toen ze auditie mocht komen doen voor zijn film A Bigger Splash (2015). "Het spijt me ontzettend dat ik je tijd heb verspild, maar iemand die écht getalenteerd is, verdient deze rol, niet ik", zei ze destijds. "Ze zeiden tegen me dat ik de rol heus wel aan zou kunnen, anders hadden ze me niet uitgenodigd".

nieuwslaatste nieuws

meest populair