Netflix

De vijf topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Heel veel nieuws!

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 22:30 in Netflix
Elke week voegt Netflix heel wat films toe aan de database. Daar zitten soms mooie films tussen en soms wat minder mooie. In dit artikel lichten we de vijf beste films uit die nieuwe toevoegingen uit en bieden we je een overzicht met alle andere producties die nu beschikbaar zijn.

Vorige week konden we wegens omstandigheden de nieuwe releases van vrijdag niet meenemen in het overzicht. Die nemen we dus alsnog mee in dit weekoverzicht.

Roma (2018)
Regie: Alfonso Cuarón | Cast: Yalitza Aparicio, Marina de Tavira, Diego Cortina Autrey, Carlos Peralta | Bekijk de trailer
Een ervaring. Een film waarin regisseur Alfonso Cuarón het publiek in vervoering brengt. Geen gewone film dus, maar een uiterst goede productie die vooral dient als schets van het leven van een gezin uit de Mexicaanse middenklasse. Centraal staat een zwijgzaam dienstmeisje, Cleo, dat elke dag weer hondendrollen van de vloer van de patio van een middenklassengezin moet poetsen.

The LEGO Batman Movie (2017)
Regie: Chris McKay | Cast: Jenny Slate, Will Arnett, Ralph Fiennes, Rosario Dawson | Bekijk de trailer
The Lego Batman Movie was een verrassend amusante film. Een lollige ervaring, vol plastic poppetjes en bouwstenen en een creatieve ook. In de film besluit The Joker dat Batman hem nodig heeft, net als dat hij Batman nodig heeft in het leven. Maar als Batman dat ontkent, bedenkt de Joker een plan om zijn gelijk te bewijzen.

Mowgli: Legend of the Jungle (2018)
Regie: Andy Serkis | Cast: Christian Bale, Cate Blanchett, Benedict Cumberbatch, Naomie Harris | Bekijk de trailer
Regiedebuut van Andy Serkis dat oorspronkelijk bedoeld was voor release in de bioscoop. Maar in plaats daarvan terecht kwam op Netflix. De verfilming van het boek van Rudyard Kipling pakt goed uit en ziet er mooi uit. Het is het verhaal van Mowgli, de jongen die in de Indiase jungle geadopteerd wordt door de wolven. Als de tijger Shere Khan zich aandient, moet hij een keuze maken tussen de mensen- en dierenwereld.

Scarface (1983)
Regie: Brian De Palma | Cast: Al Pacino, Steven Bauer, Michelle Pfeiffer, Mary Elizabeth Mastrantonio | Bekijk de trailer
"Say hello to my little friend!" Wie kent die uitspraak niet? De gevleugelde uitspraak staat centraal in dit drama van Brian De Palma. Al Pacino speelt Tony Montana, een Cubaan die met vriend Manny Ray in Miami terecht komt. Al snel raken ze verzeild in een leven van criminaliteit, waarbij Tony een imperium weet op te bouwen.

Back to the Future (1985)
Regie: Robert Zemeckis | Cast: Michael J. Fox, Christopher Lloyd, Lea Thompson, Crispin Glover | Bekijk de trailer
Fans vragen al tijden om een vierde Back to the Future-film. Die komt er niet. Maar de eerste van de drie films is nu wel weer op Netflix geplaatst. Het verhaal van Marty McFly, een doorsnee tiener die bevriend is met uitvinder Doc Brown, blijft leuk. Marty reist terug in de tijd en komt terecht in 1955, waar hij zijn ouders ontmoet en per ongeluk zijn eigen bestaan in gevaar brengt.

En verder...
Actie
Survivor (2015)

Documentaire
Out Of Many, One (2018)
The American Meme (2018)

Drama
My Sister's Keeper (2009)
Scent of A Woman (1992)

Familie
Balto (1995)
De Boskampi's (2015)

Horror
The Bye Bye Man (2017)

Kinderserie
Casper en Emma De Film (2013)

Komedie
Bridget Jones: Edge of Reason (2004)
Fist Fight (2017)


9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Decepticon

Avatar

Heel veel nieuws? Ik verwachtte een lange lijst, maar dat valt vies tegen.
En waarom staat Mowgli er eigenlijk weer tussen? Die was vorige week al toegevoegd.

Ang3l

Avatar

Mowgli stond er toch al op?

Master Of Films

Avatar

@Decepticon & Ang3l.

Er staat boven aan de filmoverzicht het volgende:

Vorige week konden we wegens omstandigheden de nieuwe releases van vrijdag niet meenemen in het overzicht. Die nemen we dus alsnog mee in dit weekoverzicht.

Aangezien Mowgli vorige week uitkwam.....

Blockbuster

Avatar

Off topic:

Sondra Locke (74) overleden. Ex van Clint Eastwood en ook samen met hem in veel films te zien: The Outlaw Josey Wales, Bronco Billy, The Gauntlet, Every Which Way But Loose, Any Which Way You Can, Sudden Impact.

Frietgezicht

Avatar

Gomorra seiz 3 krijgt nu mijn aandacht. Klaar met Narcos seiz 3 en gelijk droppen ze dit erop, heerlijk :D

Decepticon

Avatar

@MOF
Oh dat stukje had ik net niet gelezen, bij een artikel over nieuwe Netflix films, lees ik de tekst meestal niet, scroll direct door naar de films.

Goku32

Avatar

Alleen mowgli is de moeite waard de rest moet iedereen al kennen. Als je een film lief hebber bent.

horizon

Avatar

Roma al gezien Goku?

nieuwslaatste nieuws

meest populair